| roby155 a întrebat:

Acum 3 zile, cand ma masturbam, mi-au curs 2-5 picaturi de sange din penis! Cand urinam ma ustura, dar dupa 1 zi nu ma mai ustura cand urinam! Mi-e teama sa ma uit. E ceva grav? Trebuie mers la doctor? Sigur unii din voi stiu... DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| alonet a răspuns:

Ai facut infectie urinare, mai spala-te pe maini cand te joci cu el si nu mai da cu jetu de la dus pe gaurica de unde iti iasa pisu
ca aia ti-a provocat acea problema happy

11 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Nu pot sa cred cate citesc pe aici!
Roby, ceea ce ti s-a intamplat tie se numeste ruperea atei si nu este absolut nimic grav.
Este ok daca acum nu te mai supara nimic si nu trebuie sa mergi la medic decat daca te supara mai mult de cateva zile.
Este ceva normal ruperea atei, unii baieti au parte de asa ceva, altii nu.

| εїз a răspuns:

Nu ai cum sa iti rupi ata din masturbare. decat la sex!

Si dupa cate stiu. nu prea e ceva normal. Daca ai peste 15 ani. e normal sa-ti dai drumu. sa-ti curga sperma, dar nu sange.

Bafta. si controleaza un medic

| SiMpLa a răspuns:

Posibil de ati fi rupt ata:-p

| maryana5 a răspuns:

Te-ai ars! then nu te mai juca tongue

| banzicarul a răspuns:

Cati ani ai ?

| 3ntzz a răspuns:

Probabil ti-ai rupt ata dar cel mai bine vorbeste cu un medic ca e ceva serios si cu asta nu-i de gluma si sa nu-ti fie rusine de faptul ca mergi la doctor cu problema asta.Deci bafta mult si mergi la doctor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ai viteza frate nu gluma.Nu-i grav dar nici nu poti sta dupa cum ne dam cu parerea fiecare.La medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca i-a curs sange DIN PENIS ce treaba are cu ata care se afla unde se afla? poate te-ai uitat intre timp si ata mai mult ca sigur e tot acolo, dar nu stiu ce indica sangerarea cauta in articole pe net, nu cred ca e tocmai in regula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma stay kalm nu-i nimic grav ti s-a rupt atatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti s-a rupt preputzuuuu. spalate cand faci laba ca faci infectie.

have fun.

| roby155 explică:

Problema este alta acum rolling on the floor) ata este subtiata rolling on the floor)