Pai o sa-ti spuna cand te va iubi. Din experienta mea de viata, dupa vreo 5-6 luni de relatie, daca totul merge bine.
Abia aveti 3 zile de relatie amoroasa, e prea devreme pentru asa ceva, tu nu iti dai seama de asta?!
In locul tau nici nu l-as crede daca mi-ar spune dupa cateva zile te iubesc!
Tu crezi ca relatia voastra de prietenie stransa a fost ca un inceput pentru actuala relatie dar ai grija, ca una e prietenia stransa si una e iubirea.
Astea doua sunt foarte usor de confundat! Am trecut si eu prin asa ceva si crede-ma ca daca ati fost asa buni prieteni inainte nu e esential sa aveti si o relatie de dragoste reusita!
Important e sa-ti demonstreze, nu sa-ti zica, de la zis la facut e cale lunga!
Uite de la prietenie la iubire e un pas scurt, si nu vreau sa crezi ca doresc sa se intample asa dar de mult ori dupa ce te desparti de o persoana care inainte ti-a fost cel mai bun prieten acea prietenie moare, si sincer e pacat. mi s-a intamplat o singura data si regret si acum ca nu mai putem fi prieteni... sper din suflet sa nu patesti si tu la fel.In ceea ce priveste "te iubesc" mai ai putina rabdare
Din kite sthim dragostea se simte si fiecare dintre noi traim cu speranta.trebuie sa astheptzi momentul potrivit. poate nu este inca pregatit.astheapta si vei vedea.succes:*
Pai sunteti abia la inceput si iubirea mai are de asteptat! Spui ca ati fost amici, esti sigura ca sunteti pregatiti pentru a fi ceva mai mult intre voi? Sa nu confundati sentimentele si mai ales, sa aveti foarte mare grija, ca daca relatia voastra de "iubire" nu va fi asa cum v-ati asteptat, va trebui sa luptati ca macar sa ramaneti amici(daca mai puteti). Bafta!
Cum v-ati combinat si nu v-ati spus unul celuilalt ca va iubiti? Poate fi o relatie trecatoare asta. Daca chiar ti-l doresti spune-i tu prima ca il iubesti
Fal sa se simta apreciat de tine si doveddeste-i ca il iubesti
Zi ca fara el ziua ta e innorata
Ca fara ochii lui soarele nu are aceeasi stralucire
Sau niste lucruri frumoasa care sa-l faca sasi dea seama ca e important sa-si dea seaama cat te iubeste
SAU
Poate e maai timid si nupoate sati zica
Tu il cunosti mai bine
Succes sper sa-ti fie de folos
beausingurlamasamea întreabă: