Ar trebui sa o lasi. E limpede ca nu e o fata in care poti avea incredere.
Sa zicem ca o recuceresti. Nu crezi ca ai avea tot timpul impresia ca te inseala si ai fi tot gelos, suparat? Crezi ca se merita. Eu zic ca nu!
Frate ea te insela... eu zic sa incerci sa o uiti si sa ii " scoti totul pe gat ", nu te lasa umilit, incerca sa o faci sa ii para rau pentru ce a facut. Eu unu in locu tau asa as face, si daca ei iar parea rau sar intoarce la tine... si dac anul incearca sa o faci sa ii para rau. sa se simta prost sa vada si ea cum te-ai simtit tu.
Iubeste-o mai departe pentru ca merita! Vezi ca e posibil sa devii un mare bataus. Stabileste un barem: 4; 3; 2; 1 ani, pentru cei care se vor bucura de pumnii tai.
Sincer,am patit si eu.Te simti ca un gunoi.Nu recurge la gesturi de genul, te duci si-i tragi una.Iti spun ca ar fi mai bine sa stai deoparte. Daca e o curva pune-i centura de castitate Da-o dracu, sunt o multime de femei.Las-o sa-i gauresca curu pana s-o satura.
Bafta.
Fara suparare dar prietena te e o c*rva. daca te-ar fi iubit atat de tare pe cat o iubesti tu nu ar fi facut gestul asta. Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ce ai vazut si sa ii spui ca ar fi mai bine daca v-ati desparti. Ii spui in fata ca sa vezi cum reactioneaza. Daca isi cere scuze si spune ca nuse va mai repeta sa spunem ca ii mai da o a 2a sansa si ii ceri sa nu mai vorbeasca deloc cu baiatul ala. Daca e indiferenta la ceea ce ii spui te sfatuiesc sa o parasesti cat mai repede. Bafta.
Baiatu ala nici nu stia ca e cu mine dar si asa oricum maine pleaca so sarut? sau sa-i zic d-te draq de cwrva?
Nu cred. A 2a varianta e mai buna. Dar nu fi chiar asa de rau.
Pai se saruta sau nu se saruta pana la urma? Ii bagase limba pe gat sau nu? Ca una e sa o ia in brate(un amic foarte bun) si alta este sa o sarute.
Cum frate sa o iubesti in 3 zile esti nebun si la faza cu altu eu zic sa o lasi