| Skillett a întrebat:

Acum 3 zile mi-am facut o prietena dar in seara asta ea intru fel m-a dezamagit sad cand am iesit afara acum vazut ca se saruta cu un baiat cu 6 ani mai mare ca ea( de nu era mai mare ca mine cu 6 cu 5 ani las fi luat la pumni) dar nu sunt sigur ca se sarutau oricum o tinea in brate etc etc. ce as putea face sa o castig inapoisad cu toate ca am vazut asta eu tot o iubesc pot face ceva? ar trebui s-o las? sau sa incerc sa o cuceresc inapoi?

10 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Ar trebui sa o lasi. E limpede ca nu e o fata in care poti avea incredere.
Sa zicem ca o recuceresti. Nu crezi ca ai avea tot timpul impresia ca te inseala si ai fi tot gelos, suparat? Crezi ca se merita. Eu zic ca nu!

| bObby123 a răspuns:

Frate ea te insela... eu zic sa incerci sa o uiti si sa ii " scoti totul pe gat ", nu te lasa umilit, incerca sa o faci sa ii para rau pentru ce a facut. Eu unu in locu tau asa as face, si daca ei iar parea rau sar intoarce la tine... si dac anul incearca sa o faci sa ii para rau. sa se simta prost sa vada si ea cum te-ai simtit tu.

| neutrino a răspuns:

Iubeste-o mai departe pentru ca merita! Vezi ca e posibil sa devii un mare bataus. Stabileste un barem: 4; 3; 2; 1 ani, pentru cei care se vor bucura de pumnii tai.

| IFever a răspuns:

Sincer,am patit si eu.Te simti ca un gunoi.Nu recurge la gesturi de genul, te duci si-i tragi una.Iti spun ca ar fi mai bine sa stai deoparte. Daca e o curva pune-i centura de castitate laughing Da-o dracu, sunt o multime de femei.Las-o sa-i gauresca curu pana s-o satura.

Bafta.

| Dydy95 a răspuns:

Fara suparare dar prietena te e o c*rva. daca te-ar fi iubit atat de tare pe cat o iubesti tu nu ar fi facut gestul asta. Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ce ai vazut si sa ii spui ca ar fi mai bine daca v-ati desparti. Ii spui in fata ca sa vezi cum reactioneaza. Daca isi cere scuze si spune ca nuse va mai repeta sa spunem ca ii mai da o a 2a sansa si ii ceri sa nu mai vorbeasca deloc cu baiatul ala. Daca e indiferenta la ceea ce ii spui te sfatuiesc sa o parasesti cat mai repede. Bafta.

| UnBaietzelKareUrashteSkoala a răspuns (pentru Dydy95):

Baiatu ala nici nu stia ca e cu mine dar si asa oricum maine pleaca so sarut? sau sa-i zic d-te draq de cwrva?

| Dydy95 a răspuns (pentru UnBaietzelKareUrashteSkoala):

Nu cred. A 2a varianta e mai buna. Dar nu fi chiar asa de rau.

| bigboss23 a răspuns:

Pai se saruta sau nu se saruta pana la urma? laughing Ii bagase limba pe gat sau nu? big grin Ca una e sa o ia in brate(un amic foarte bun) si alta este sa o sarute.winking

| UnBaietzelKareUrashteSkoala a răspuns:

Aveti dreptate nu are rost sa suferi din cauza unei c*rve

| Constantin_Negulescu_1993 a răspuns:

Cum frate sa o iubesti in 3 zile esti nebun si la faza cu altu eu zic sa o lasi