| Gasaiakame a întrebat:

Acum 4-5 zile, am fost la prietenul meu si el si-a introdus putin capul in vaginul meu. Doar l-a introdus, nu s-a miscat, nu nimic. Acest lucru l-a excitat super tare si s-a oprit cu mult inainte sa ii vina sa ejaculeze. Au trecut 15-20 de minute si l-a introdus iar *intre timp s-a spalat la baie, a facut treaba mica*. Este vreo sansa sa fi ramas insarcinata? *Suntem amandoi virgini, nu m-a penetrat, si eram in safe days*

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca joaca ''de-a sexusl'' a avut loc intr-o zi din afara celor 4-5 zile corespondente perioadei fertile, in acel caz chiar si daca sperma ar fi fost ejaculata in vaginul tau posibilitatea de a se putea forma o sarcina ar fi fost d.p.d.v. teoretic imposibila in proportie de peste 95% daca ''joaca de-a sexul'' a fost practicata intr-o zi situata INAINTE de PERIOADA FERTILA si aceasta posibilitate dispare in proportie de 100% in cazul in care sexul este intretinut in perioada zilelor de DUPA terminarea perioadei fertile. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu e nicio șansă să fii gravidă.
Dar nici virgină nu mai ești...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea sunt sanse. Nici macar nu te-a penetrat de-a binelea, daramite sa "lase" ceva.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Sunt 1-2% sanse daca aerai in perioada fertila, altfel sansele sunt 0.

| Gasaiakame explică (pentru MihaiNicu23):

Nu eram in perioada fertila.

| Alexandru250201 a răspuns:

Deodata ce nu a ejaculat in tine sunt sanse minime

| alexandra0954 a răspuns:

Da, sansele sunt foarte mari sa fi ramas insarcinata