| punkish a întrebat:

Acum 4 saptamani am facut peting cu prietenul meu si mi-a atins zona genitala dar nu a introdus degetul. In momentul de fata am impresia ca mi-a crescut putin burta, am pofta de mancare si urinez cam des. Mi-e frica sa nu raman insarcinata. Iar ideea de a achizitiona un test de sarcina cade pentru ca sunt minora (15 ani). Ajutati-ma va rog!

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Criticule si nony, ai cum sa ramai insarcinata de la pettingwinking

nony
| nony a răspuns:

Sigur, o sa ai un copil. o sa-l cheme ¨Degetel, copilul minune¨.stii de ce, pentru ca o sa fie primul copil din istorie facut dintr-un degetwinking

nony
| nony a răspuns:

Da Flav, dar nu i-a introdus nici macar degetul.sau ea habar nu are ce e ala petting.si ne povesteste altceva thinking

| marsy a răspuns:

Nu poti ramine insarcinata daca nu ai avut contakt sexual laughing

| Babushka a răspuns:

Da tu chiar habar n-ai cum poti ramne insarcinata totusi ai 15 ani... nu ai cum sa ramai insarcinata. Un sfat mai dcumenteaza-te sunt atatea surse!

| ejaxz a răspuns:

De ce sa cada mai ideea cu testul? Ai o idee eronata. Daca vrei untest de sarcina, margi la farmacie (costa doar 8 lei).

Iar ideea e ca nu poti ramane insarcinata cu degetul.laughing...Nu iti fa probleme.Esti doar stresata si aceste simptome sunt doar in mintea ta. Crede-ma.

Ai zis ca acum 4 saptamani? Nu ar fi trebuit sa iti vina menstruatia?
Ma rog...revin-o cu detalii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
De acum patru saptamani nu ai mai avut menstra, ca nu pomenesti nimic de ea?
Nu are treaba ca esti minora, poti pune prietenul sa cumpere un test de sarcina daca tie iti este rusine.
Tigarile nu se vand la minori, nu teste de sarcina.
Posibil sa fi racita, o dereglare hormonala, stres.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia ejaculat degetulrolling on the floorrolling on the floorsau nu inteleg cum ramai tu insarcinatarolling on the floor
Doamneeeeeeeeeee, mai sunteti?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai ramas insarcinata cu degetul luilaughing prostie mai mare ca asta nu am auzitlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema este ca nici un idiot/a nu a vazut ca fata a specificat ca baiatul nu a atins-o cu degetul ci cu altceva...winkingcel mai bine draga mea du-te si fa-ti un test de sarcina ca sa scapi de orice indoiala:*mult succes