| punkish a întrebat:

Acum 4 saptamani am facut peting cu prietenul meu si mi-a atins zona genitala dar nu a introdus degetul. In momentul de fata am impresia ca mi-a crescut putin burta, am pofta de mancare si urinez cam des. Tin sa spun ca nu-mi amintesc "sa fii facut ceva" si sa aiba sperma pe mana. Mi-e frica sa nu raman insarcinata. Iar ideea de a achizitiona un test de sarcina cade pentru ca sunt minora (15 ani). Ajutati-ma va rog!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata, mai degraba ai facut o infectie urinara din cauza ca nu ati respectat niste reguli minime de igiena. Mergi la medicul de familie pentru o urocultura.

| psiholoaga a răspuns:

Si minorele pot cumpara teste de sarcina, nu e ilegal. Asta e pe langa subiect, pentru viitor. Spermatozoizii nu sunt niste acrobati cu puteri paranormale. Tu iti imaginezi ca (daca a avut pe mana), i-a pus pe labiile tale, pe clitoris sau unde te-a atins, iar ei s-au dat de trei ori peste cap si s-au propulsat in vagin cu suficienta forta incat sa ajunga la uter, in cautarea ovulului?raised eyebrows E imposibil. Cauta pe net mai multe despre sperma, despre ovulatie, despre actul sexual (ce se intampla fizic, concret). Nu esti insarcinata, probabil ai racit, te-ai balonat sau eu stiu ce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Țigările nu se vând minorilor, testele de sarcină da.
Pentru a te liniști cumpără un test de sarcină, îl faci și citești rezultatul (urmezi instrucțiunile din interiorul testului).
Organismul a reacționat așa deoarece psihicul îți joacă feste, nu ești suficient de pregătită de a face următorul pas.
O infecție pe fond de nerespectarea celor mai elementare metode de igienă: spălarea pe mâini și în zonele intime.
Mare grijă, un tratament în sfera genitală pentru o virgină este mult mai delicat decât la o femeie.
O urocultură pentru determinarea naturii infecție, dacă este pe tractul urinar sau nu ori din sfera ginecologică.
Multă sănătate.
Pa, pa.