| Summer_8139 a întrebat:

Acum 5 luni prietenul meu de atunci mi-a spus ca ma iubeste dupa totul frumos pana la asta.Si eu il iubeam dar nu am putut sa ii zic si m-am despartit de el. De atunci el nu a renuntat la mine am avut 2 prieteni dar nu pot sa il uit tin si la prietenul meu actual foarte mult si as vrea sa fiu cu fostul dar parca nu ma lasa inima sa ma despart de actual straight face. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

E o chestiune de maturitate emoțională și asta nu are nimic de-a face cu vârsta biologică. Tu ești o adolescentă superficială, el nu. Eu nu aș avea răbdare să stau lângă tine să crești mare, dacă se va întâmpla asta pentru că mulți rămân așa o viață.
Tu nu iubești pe niciunul pentru că pur și simplu habar nu ai de capul tău! Băieții ăștia ar trebui să aibă mai multă mândrie și să vă arunce în cap imediat.

6 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Asculta-ti inima, pentru ca doar ea iti spune adevarul, nu trebuie sa fii niciodata cu cel care te iubeste, in primul rind tu trebuie sa-l iubesti ca sa poti avea o relatie, adica ambii sa va iubiti-nu numai unu din voi, asa ca mai bine stai cu actualul prieten, nu-ti pierde fericirea care o ai alaturi!

| simiiii a răspuns:

Heii`! Nashpa situatia.sad. Exista si unele situatii in care trebuie sa pui punctul pe "i". Adica sa te pui in fata unei situatii clare de a alege. Eu zic sa te impaci cu ex-ul se vede ca inca tii la el.si cel mai probabil si el tine la tine.happy Spune-i actualului foarte clar fara teama, stiu ca sunt unele cuvinte pe care nu ti-ai dori sa ii le rostesti :-s, insa va trebui sa le spui daca vrei sa-ti clarifici situatia. Ial mai usor si nu lasa lucrurile neclarificate. Va suferi mai putin daca afla de la tine si nu de la altcinevahappy. Pastreaza secreta noua ta relatie, pentru un timp, macar pana fostul isi revine un pic. kiss pupici sper ca te-am ajutat`!kisslove struck ai grija de tine.happy

| AɱαȥιɳɠʷᵒʷAɳιɱαTҽ a răspuns:

De ce te`ai despartit de el daca il iubeai? thinking Sincer eu nu cred ca te merita tongue vei frange inima la toti baietii in cazul in care te ve plictisi de ei? Eu zic sa ramai cu actualul tongue dar tu daca il placi pe fostul si el la fel te poti intoarce la el... si sa iti mai bati joc de un baiat tongue.

| Coraliá_4323 a răspuns:

Complicata povestea. Ai putea sa ramai cu primul tau iubit si sa incerci sa eviti greselile facute cu fostul. Sper ca totul sa fie bine intre voi :*

| Summer_8139 explică:

Genial raspunsulaughing
mersi mult:*

| Summer_8139 explică:

Nu e vorba de batut joc.
cand mi-a spus ca ma iubeste mi-am dat seama ca nu il merit si mi-am dat seama dupa aia ca am fost o idioata ca am facut astastraight face
si acum suntem ca si cum nimic nu s-a intamplat si tot imi spune ca nu are de gand sa renunte asa usor la mine