Draga mea,
Cine te judeca e plin de prejudecati, cine e plin de prejudecati nu are puterea de a mai intelege. Nu sunt in situatia ta, insa nu cred ca ai nevoie de iertarea nimanui, ci de a ta.
Nu meriti sa fii mai putin iubita pentru asta: asta nu te defineste ca persoana. A fost un gest necugetat si regretabil, insa la 18 ani nu are rost sa incepi sa te blamezi, sa te judeci. Invata, ai grija mai mare, fii mai atenta!
Daca prietenul tau e inca langa tine inseamna ca te iubeste: cu siguranta asta trebuie sa insemne ceva!
Nu-ti spun sterge totul cu buretele ci doar invata din experienta!
Ai grija de tine!
Situatia nu e cea mai rea posibila. Cel mai greu lucru este sa rezisti pe plan psihic. Aici ai nevoie de prietenul tau si vad ca te poti baza pe el. Nu imi vine in cap decat o singura idee destul de greu de aplicat si e nevoie de vreo 2-3 conditii cam greu de indeplinit.
E cam mult de scris dar pentru ca am timp liber am reflectat la un astfel de scenariu. PM me daca esti interesata.
Nu avem dreptul sa te judecam! si cu atat mai putin in situatia in care tu suferi din cauza a ceea ce s-a intamplat si nu esti indiferenta! cred ca timpul le rezolva pe toate pana la urma! ai grija de tine si incearca sa te gandesti cat mai putin la asta!
Buna seara nu cred ca trebuie sa fii judecata de nimeni singura judecata este la dumnezeu in cer el ne judeka pe fiecare imparte mai bine ca ai facut o intrerupere de sarcina decat sa faci un copil si sa nu ai cu ce sa il cresti sa il lasi in orfelinat asa cum se intampla in multe kazuri in ziua de azi