| Andraa_8388 a întrebat:

Acum 5 zile am incercat sa fac dragoste cu iubitul meu. Problema e ca amandoi suntem cam mici. La penetrare nu au aparut sangerari si nici durere si nu am inteles de ce. E posibil sa nu mi se fi rupt himenul? Si mai e o chesti imi e frica sa nu fi ramas insarcinata. El a zis ca nu si-a dat drumu in mine. E posibil sa fi raamas?

13 răspunsuri:
| VuVuZeLă a răspuns:

Vai dragă câţi ani ai? E un mare păcat sa faci sex neprotejat la o vârstă fragedă(până în 18-19 ani)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt unele persoane care nu sangereaaza la prima penetrare
cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog pentru mai multe detalii

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Dah cati ani ai dragă? Sper sa nu ai 14-15 ani. Da sunt 40%. Fugi la un test de sarcina! Bft

| Tjmuerte a răspuns:

Sper sa nu te superi pe mine. Da esti cam naiva si prostuta daca te-ai lasat dusa de val in halul asta. A face dragoste cu cineva prima oara este un lucru care o sa ti-l amintesti toata viata. Si cand am citit ca ai putea ramane insarcinata mi-am dat seama ca nu ai habar in ce consta de fapt prima oara. Pai tu nu te lua dupa el. Du-te fa-ti un test de sarcina!

| geo_1909 a răspuns:

Nu se stie du-te la doctor sau spital

| szandi a răspuns:

Protejeaza. te sau asteapta varsta potrivita! happy

| niko_3882 a răspuns:

Pai poate nu s-a rupt de aia nu a curs.sa largit un pic.nu la toate curge sange este si cazul meu.pai daca el a zis asa nu poti fi sigura numai daca ai deplina incr in el si daca a fost prima data pentru el si nu sunteti documentati s-ar putea sa nu fi simtit si sasi fi dat drumu in tinestraight face. du-te si fa-ti un test.ai grija

| DDM a răspuns:

Ok. Dupa intrebare pot presupune ca ai 14-15 ani, maxim 16. De prezervativ ati auzit sau traiti in Lumea a Treia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu deja nu va mai suport p cei care zic, "vai nu e bine de la varsta asta, e pacat " etc.
uitatziva si voi la stiri, nu stiti pe c lume traitzi, deja copii stiu despre sex de la 8 ani GoD
Si ca orice copil curios o va face cat mai repede. Datzi in judecata google nu mai speriatzi copii. straight face

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ar trebui să te bucuri că nu au fost nici sângerări şi nici durere. Înseamnă fie că iubitul tău a ştiut să se comporte din punct de vedere sexual cu tine, fie tu îţi doreai mult asta fie (cel mai probabil) amândouă deodată.
Sigur nu mai eşti virgină, dacă-ţi pui problema aşa.
Cât priveşte sarcina, depinde de perioada menstruaţiei în care te aflai. Când a fost ultima menstruaţie?
Dacă a fost în urmă cu maxim 10 zile, riscul de sarcină (dacă nu a ejaculat) este undeva la 10%, dacă eşti fix în mijlocul perioadei fertile, atunci e undeva la 30-40%, dacă eşti spre finalul menstruaţiei (mai sunt câteva zile până când teoretic trebuie să-ţi vină din nou) atunci şanse sunt din nou undeva la 8-10%.
Totuşi, mai bine folosiţi prezervativ sau anticoncepţionale (dacă ai peste 17 ani) şi gata.
La 21 de zile (merge şi la 17 zile, dar e posibil să fie neconcludent) de la acest contact sexual, fă-ţi un test de sarcină şi te vei lămuri.
Spor!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

20% din femei nu sangereaza la prima penetrare. Probabil tu ai himen elastic si nu s-a rupt, se va rupe de-abia la prima nastere. Daca partenerul tau e incepator, e greu de afirmat ac nu a scapat nici o picatura de sperma. Daca este 100% sigur, riscul de sarcina este intre 4 si 27%, depinzand de perioada ciclului menstrual in acre te gasesti. Tinand cont ca a fost primul contact sexual si esti si mica, riscul maxim e ceva mai mare, cam spre 45-50%.

| Mayaaa11 a răspuns:

Ai 18 ani?

| kari10 a răspuns:

Dar cati ani ai?