Vai dragă câţi ani ai? E un mare păcat sa faci sex neprotejat la o vârstă fragedă(până în 18-19 ani)!
Dah cati ani ai dragă? Sper sa nu ai 14-15 ani. Da sunt 40%. Fugi la un test de sarcina! Bft
Sper sa nu te superi pe mine. Da esti cam naiva si prostuta daca te-ai lasat dusa de val in halul asta. A face dragoste cu cineva prima oara este un lucru care o sa ti-l amintesti toata viata. Si cand am citit ca ai putea ramane insarcinata mi-am dat seama ca nu ai habar in ce consta de fapt prima oara. Pai tu nu te lua dupa el. Du-te fa-ti un test de sarcina!
Pai poate nu s-a rupt de aia nu a curs.sa largit un pic.nu la toate curge sange este si cazul meu.pai daca el a zis asa nu poti fi sigura numai daca ai deplina incr in el si daca a fost prima data pentru el si nu sunteti documentati s-ar putea sa nu fi simtit si sasi fi dat drumu in tine. du-te si fa-ti un test.ai grija
Ok. Dupa intrebare pot presupune ca ai 14-15 ani, maxim 16. De prezervativ ati auzit sau traiti in Lumea a Treia?
Eu deja nu va mai suport p cei care zic, "vai nu e bine de la varsta asta, e pacat " etc.
uitatziva si voi la stiri, nu stiti pe c lume traitzi, deja copii stiu despre sex de la 8 ani GoD
Si ca orice copil curios o va face cat mai repede. Datzi in judecata google nu mai speriatzi copii.
Ar trebui să te bucuri că nu au fost nici sângerări şi nici durere. Înseamnă fie că iubitul tău a ştiut să se comporte din punct de vedere sexual cu tine, fie tu îţi doreai mult asta fie (cel mai probabil) amândouă deodată.
Sigur nu mai eşti virgină, dacă-ţi pui problema aşa.
Cât priveşte sarcina, depinde de perioada menstruaţiei în care te aflai. Când a fost ultima menstruaţie?
Dacă a fost în urmă cu maxim 10 zile, riscul de sarcină (dacă nu a ejaculat) este undeva la 10%, dacă eşti fix în mijlocul perioadei fertile, atunci e undeva la 30-40%, dacă eşti spre finalul menstruaţiei (mai sunt câteva zile până când teoretic trebuie să-ţi vină din nou) atunci şanse sunt din nou undeva la 8-10%.
Totuşi, mai bine folosiţi prezervativ sau anticoncepţionale (dacă ai peste 17 ani) şi gata.
La 21 de zile (merge şi la 17 zile, dar e posibil să fie neconcludent) de la acest contact sexual, fă-ţi un test de sarcină şi te vei lămuri.
Spor!
20% din femei nu sangereaza la prima penetrare. Probabil tu ai himen elastic si nu s-a rupt, se va rupe de-abia la prima nastere. Daca partenerul tau e incepator, e greu de afirmat ac nu a scapat nici o picatura de sperma. Daca este 100% sigur, riscul de sarcina este intre 4 si 27%, depinzand de perioada ciclului menstrual in acre te gasesti. Tinand cont ca a fost primul contact sexual si esti si mica, riscul maxim e ceva mai mare, cam spre 45-50%.
linarkfts întreabă: