| onel a întrebat:

Acum 6 zile iubitul meu a tipat la mama mea la telefon fiindca il deranja foarte tare ca ma suna mereu.Parintii mei mi-au interzis sa ma mai vad cu el.Eu i-am zis prietenului meu ca voi lupta pentru relatia noastra si ca am nevoie de sprijunul lui. M-am certat foarte tare cu ai mei, nici nu mai vorbesc cu ei, iar el dupa 2 zile mi-a zis ca vrea sa ne despartim.Ieri ne-am impacat dar il simt foarte rece. I-am spus sa se gandesca bine daca mai vrea sa fim impreuna si el s-a enervat si mi-a zis bine :numai vreau sa mai fim impreuna.Eu i-am explicat ca doar am vrut sa fiu sigura ca ma iubeste ca inainte(suntem de 2 ani impreuna) si ca nu ma va lasa iar peste 2 zile. S-a suparat ca i-am zis chestia asta, am ramas totusi impreuna si mi-a zis sa astept sa-mi spuna el ca ma iubeste. A spus ca relatia se intareste in timp si ca nu-mi poate spune nimic acum cu toate ca sustine ca ma iubeste.Nu stiu ce e cu el. Orice ii spun se enerveza foarte repede cu toate ca eu nu-i vorbesc urat sau nu-i zic nimic cu rautate. Ce sa fac? Va rog daca aveti un raspuns, daca ma puteti ajuta!

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, ai gresit mult : parintii iti sunt parinti atat cat vor trai, dar el iti poate fi prieten - doar pentru 2 ani... Este nepermis ca tu, (copilul mamei tale ) sa il lasi pe netrebnic sa tipe la mama ta, care este si intotdeauna va ramane mama; de ce nu ai intervenit, ce te-a retinut, indiferenta sau frica de el? sa nu imi zici ca la tine nu tipa de fel... asta nu o mai cred; ce pot sa iti zic? Sa il lasi repede pana nu iti va parea si mai rau ca ai lasat timpul in favoarea lui. Nu te merita, cum de altfel, poate ca nici nu te-a meritat pana acum... Sa nu incerci sa plangi, ca nu te voi lasa ...Acest individ, nemanierat, - ca sa ma exprim frumos totusi la adresa lui,- a intrecut limita bunului simt, a dovedit inferioritatea, lipsa de cultura ( daca o avea stia sa se poarte ), marlania, grosolania si vezi tu, mai ales ca e vorba de parintele tau pe care ar fi trebuit sa il respecte. Sunt atatia alti baieti manierati, stilati, educati, din care unul va fi cu siguranta acel prieten care intai te va respecta si iti va respecta si parintii. Deci acela te va merita cu adevarat. Toti iti vrem binele si de aceea te sfatuim de bine; Vei plange dupa el si te va durea absenta lui, dar asa, vei vedea ca asta a fost si ca incercat prin aceasta metoda de neiertat, sa termine cu tine. Trezeste-te si invie draga mea, te-ai temut demult, ca il vei pierde, Pardon, - ca te Va pierde! Era si timpul! hai zambeste, ai scapat de asa caracter, zi mai bine Doamne ajuta, sa nu revina in viata mea, ca nu vei sti nicicand, ce ai castigat acum, - prin Lipsa lui...

16 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Faptul ca a tipat la mama ta il descalifica. Va tipa si la tine.Nu pare sa fie un om de calitate. Tu trebuia sa fii alaturi de parintii tai in aceasta situatie, sa nu-i fi permis lui sa fie nepoliticos.

| albastrel a răspuns:

Uff ...am si eu o relatie de 2 ani.prietenul meu nu ar indraznii niciodata sa tipe la mama mea... Iubita vorbeste cu el...totul se rezolva prin comunicare! Arata-i ca esti tare, fii ferma adica pune piciorul in prag si vorbeste cu el...intreaba-l ce are si de ce se comporta asa... poate are niste probleme de care tu nu stii... poate il streseaza/deranjeaza ceva. poate a auzit ceva urat despre tine(baietii sunt foarte creduli stim asta happy )...Bafta!

| M.J. a răspuns:

Adica in 2ani nu ti-a sp niciodatya ca te iub? cred ca cel mai bina ar fi sa il lasi si sa te impaci cu parintii tai pentru ca cu siguranta te vor intelege si te vor ierta ca ai renuntat la ei pentru el... el nu te merita

| sylver69 a răspuns:

Nu cred ca ai ce cauta langa un asemenea om...si mai mult ca sigur ascunde ceva de se poarta asa... el deja cand simte ca pierde teren in fata ta se enerveaza tipa urla poate sa ajunga sa te si loveasca...asta arata ca e o fire posesiva care nu-si poate controla comportamentul...

| scarllet a răspuns:

Situatia privita din exterior e destul de urata si un raspuns direct si logic ar fi sa il lasi in pace, ca nu merita sa te certi cu ai tai pentru un baiat care isi permite sa tipe la niste persoane pe care ar trbuii sa le respecte, si dupa toate astea tot el face fite si ba te iubeste, ba nu. din cate am vazut tu ti mult la el (sau pur si simplu dupa 2 ani nu poti accepta sa vezi viata singura) si e destul de greu ce iti spun toti sa ii asculti pe parinti, da u trebuie sa faci ce e mai bine pentru tine, si asta inseamna sa analizezi inca odata situatia chiar daca alegerea cea corecta nu se arata din prima si poate doare in prima faza. ca sa inchei, dupa parerea mea el nu stie cum sa incheie relatia si isi doreste ca tu sa faci pasul asta, dar acum e alegerea ta si te rog sa ne anunti cum se termina povestea.

| xdaria19 a răspuns:

Nu cred ca prietenul tau merita... dupa ce a tipat la mama ta, ar fi trebuit sa isi ceara scuze si in genunchi pentru necazurile pe care ti le-a provocat cu ea...in schimb, el ce face? se intoarce cu fundu-n sus si te lasa pe tine sa te descurci...nu mi se pare corect!

| fluturashmulticolor a răspuns:

Sigur e ceva la mijloc.
faza ca a strigat la telefon nu il inteleg. putea sa iti inchida telefonul sau macar sa il ignorati dar nu stiu cum poate sa aiba tupeu sa tipe la telefon mamei tale.
sigur e ceva la mijloc si a gasit momentu cand sa va despartiti.
si cum sa iti zica ca "relatia se intareste in timp si ca nu-mi poate spune nimic acum ".
totusi suntei impreuna de 2 ani.
nu isi poate schimba sentimentele in 2 zile.
.
despartirea era la el in cap de ceva vreme...
de aceea se si enerveaza...
ca sa iti dea motive sa il lasi in pace.
asculta ma si lasa l in pace ca nu te merita.
si sigur acum se gandeste sa treaca la alta
straight face
stai linistitita mai sunt destui pe lumea asta
big grin

| sunt_fericita a răspuns:

Eu am patit aproape la fel, doar ca eu sunt in locul iubitului tau... iubitul meu mi-a zis ca parintii lui nu sunt de acord cu relatia noastra.si eu desigur ca nu mam bucurat sh i-am zis ca mai bine ar fi daca ne vom despartii...insa el ma implorat sa nu renuntz la el sh k pentru mine renunta la orice...eu am acceptat sa ramin cu el... dar sincer ma tem ca intr-o zi sa numi zica el mie ca sa terminam din cauza parintilor lui...cred ca problema prietenului tau este la fel, se teme ca sa nu-i zici tu lui k gata. dar daca te iubeste cu adevarat atunci nu ar trebui sa ea totul in seama de ce zic parintii tai si sa ramina cu tine indiferent la orice... sfatul meu este ca sa vb cu el deschis sh sa nu-ti fie teama ca iti va zice gata, daca te iubeste o sa se intoarca, tu doar tineti mindria de fata.

| parampam a răspuns:

Uite cum ai reusit sa strici si relatia cu parintii, si cu prietenul tau din cauza ca ai vrut sa te "imparti" intre ei.Nu este nimic rau, dar sunt sentimentele tale in joc, nu merita sa te pui pe locul 2! Prietenul tau mi s-a parut neinspirat ca sa zic asa, pentru ca a tipat la parintii tai. A dat dovada ca nu ii respecta, chiar daca parintii nu au procedat corect, nu era el in masura sa le reproseze acest lucru, mai ales la maniera asta.
Faptul ca este rece si fata de tine, eu cred ca este doar din vina lui.Parerea mea este ca el a vrut sa se desparta de tine demult, acum a prins un moment prielnic si in plus te-a facut si pe tine sa te simti prost, desi nu ai gresit cu nimic.Stiu ca iti este greu sa auzi acest lucru dar el nu te merita! Nu are rost sa te tii dupa el, el stie ca tu il iubesti mult, si indiferent ce ar face el, tu tot vei dori sa stai cu el.Incearca si metoda asta: trateaza-l cu indiferenta si vezi reactia lui.Si nu mai fi suparata! Nu merita!winking

| carlita_4462 a răspuns:

Uneori e bine sa mai ascultam si de parinti.de multe ori cel in cauza nu vede anumite chesti dar din afara se vad mai multe... sper ca intelegi ce zic

| BlacK EyeS LoVE BRoWn EyEs a răspuns:

Ciao Baw! Nu stiu ce sa zic de iubitul tau. Nu iti pot spune sa il uiti deoarece asta iti va fi greu. Insa ar trebui sa ii spui ca nu esti jucaria lui si sa se hotarasca ce vrea de fapt. Fi sigura pe tine cand ii vorbesti si gandeste-te ca perintii tai te cresc. Oamenii pe care trebuie sa ii respecti, sa ii iubesti si protejezi sunt ei, deoarece si ei fac asta pentru tine. Din moment ce prietenul tau nu iti da mai mult ca parintii tai nu stiu de ce te-ai certat cu parintii tai pentru el care iti vorbeste urat.
Vorbeste cu el si hotarativa la niste reguli in relatia voastra. Spune-i ca nu vrei sa se poarte urat cu parintii tai si sa te faca sa te simti prost. Iar daca vrea sa o convinga pe mama ta sa nu te mai sune atat de des spune-i sa o faca prin alta metoda. Se va bucura si mama ta daca se poarta frumos cu ea. Daca el nu va fi de acord cu lucrurile pe care le ceri tu inseamna ca nu teiubeste si ca trebuie sa il uiti. Stiu ca va fi greu, dar va fi si mai greu sa stai sa induri rautatile lui.
Poti vorbi si cu parintii tai si roaga-i sa te asculte si sa gasiti o solutie. Daca tu il iubesti pe iubitul tau inseamna ca exista un motiv si scoate acel motiv in fata. Poti sa il inviti pe iubitul tau la tine acasa si sa discutati cu parintii. Roaga-l pe el sa cedeze.
Ciao Baw! Haide ca o sa fie bine! Te descurci tu! Fii increzatoare in tine si folosestete de tine si farmecul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum si-a permis sa tipe la mama ta? Nu crezi ca este normal ca parintii sa iti sugereze sa nu mai umbli cu el? Si, draga mea, sa lupti pentru relatia cu el, chiar daca nu ti-a cerut-o, si sa accepti ca un oarecare sa ridice tonul la mama ta fara ca tu sa iei masuri? I-ai permis asa ceva unui baiat? Prerea mea este ca baiatul nu mai vrea o relatie cu tine, este in pregatire pentru alta relatie dar inca nu te lasa, joaca "la doua capete" ca la poker. La varsta voastra putini au relatii de durata, doar fetele doresc o relatie lunga si pentru totdeauna de la varste fragede, dar baietii sunt mereu in cautarea unui "stimul" nou. Asta este firea lor si doar la maturitate incep sa isi doreasca o relatie stabila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la mama si cere-i iertare si pentru tine si pentru el...Indiferent ce va fi nimeni nu te va iubi mai mult ca mama si nimeni nu-ti va vrea binele mai mult ca ea...Se pare ca deja ti-ai dat seama, nu-i asa? Prietenului spune-i simplu si la obiect "back off" sau pe romaneste..."lac sa fie ca broaste sunt destule". Se pare ca broasca ta nu se va transforma in print, dar va oracai destul de tare...

| mariusake a răspuns:

Eu te cred ca tu tii la el, ca il iubesti, dar daca este incontinuare rece, eu zic ca nu mai are rost... si Oliana eu sunt baiat, am 19 ani si am o prietena care are 14 ani, dar eu nici nu ma gandesc sa ma despart de fata asta, o iubesc prea mult si crede-ma uneori am senzatia ca sunt nebun. stau in pat si parca asi vedea filme in fata ochilor cu mine si ea... nu toti baietii sunt asa cum ai spus tu dar din pacate marea majoritate sunt si mai am si eu un prieten care nu e asa, e si el pe aici cu numele de Mino. mult noroc Onel

| alexutza08 a răspuns:

Eu sincer nu stiu ce varsta ai tu dar indiferent de cate ori te-ar fi sunat parintii si cat de insistenti ar fi fost nu avea nici un motiv sa tipe la mama ta si din punctul meu de vedere ar trebui sa iti respecte parintii care te-au ajutat si sustinut, daca ii permiti sa se comporte asa va continua sa te indeparteze de ei...cine stie cat va rezista pana va incepe sa tipe si la tine sau chiar sa devina violent...eu nu cred ca te merita! ...este evident ca te-a deranjat reactia lui.

| ada09 a răspuns:

Ce sa fac daca mamaa nu ma lasa sa fiu cu un baiat care tin la el dar este mai mare ca mine cu 13 anisadsad vreau raspun va rog[-o<