Sunteti doi prosti.astea`s motive sa va certati? mai bine v-ati gandi daca va iubiti unul pe altul sau nu.
Parerea mea ar fi sa te desparti de ea pentru ca iti face rau ..si ar trebui sa cauti pe cineva care te merita cu adevart ..si daca ai vrea sa "sufere" ea cum suferit tu ..sa o faci geloasa cu accea persoana
Reactiopnati prea rau in astfel de cazuri, pe care numai timpul le poate rezolva. Iubirea se dezvolta in timp.
Oricum, nu e bine felul cum a reactionat.
Eu am iertat-o pe loc pentru. ca o iubesc dar ea pe mine NU...i-am tirmis 16 emailuri si deja a trecut 7 zile.
Parerea mea ar fi sa te desparti de ea pentru ca iti face rau ..si ar trebui sa cauti pe cineva care te merita cu adevart ..si daca ai vrea sa "sufere" ea cum suferit tu ..sa o faci geloasa cu accea persoana
In cazul tau nu te iubeste iubirea ei este falsa inc il iubeste pe fostul de aceea il are tot timpul in gand. ea poate cauta interes financiar la tine de aceea ti-a spus sarantoc, dar acum cred ca sa impacat cu fostul. sfatul meu pentru tine este sa o uiti si sa cauti o fat care te iubeste cu adevarat si te accepta asa cum esti, numai bine
anonim_4396 întreabă: