"El era calm și ma iubea. Și nu pot sa cred ca a devenit așa, nu pot sa cred ca nu ma iubeste"
Oare tot efortul tau pe care-l depui in acest momentu nu e mai mult asa "din curiozitate" decat din iubire?
Nu-ti vine sa crezi ca a trecut peste relatia voastra, si ca nu te mai vrea, si nu prea suporti ideea asta.
Din acest motiv incerci si promiti multe, dar, cel mai probabil odata ajunsi impreuna, vei deveni exact cum erai inainte, tipa aia care astepta ca el sa insiste, dar tot il refuza.
Si, exact din acest motiv el nu cedeaza, stie ca daca va impacati, in timp, nu se va schimba nimic, vei deveni exact cum ai fost si inainte.
Wow! Cata încăpățânare pe mine sa citesc tot!
Daca te minte, asa am retinut, renunta. Ai grija de învățătură, de tine.
O sa vina si vremea ta.
Eu cred ca" mingea"este in terenul lui, eu il consider vinovat pe el, cred ca ai facut suficiente demersuri, ai insistat prea mult, sper ca el sa realizeze ce pierde si sa reactioneze.
Bafta!
Exista atat de mult "dar" in ce ai scris, incat mi-am dat seama ca esti foarte nesigura de tine. Il vrei si nu-l vrei. E vorba de atasament, obisnuinta cu el si acum ca esti singura, ii simti lipsa si ai fi in stare sa te multumesti cu el asa cum e doar sa nu mai fii singura.
Nu accepta orice om in viata ta doar ca sa nu te mai simti singura.
Baiatul nu are nicio vina, este un om sensibil care a rectionat in mod logic, atentie, independent de vointa lui!
"Eul" sau a hotarat sa nu faca sex cu tine, pentru ca el "eul" a simtit tu nu vrei (probabil esti frigida)
La tine este cheia si sunt convins ca oricine ar fi in locul lui ar fi patit la fel.
Din moment ce nu puteti face sex, nu mai are niciun rost sa fiti impreuna.
Mingea este la tine si sunt convins ca sunt multi factori fizici si psihologici pe care trebuie sa ti-i modifici.
Este greu sa modifici ceva prin vointa, cauzele principale pentru esecul relatiei voastre sunt in primul rand educatia ta: fumezi mult, esti incapatanata, dictatoriala si neintelegatoare, nu ai rabdare, ai preconceptii si mai ales ales, probabil, ai o lipsa majora de hormoni. Cred ca asta este principala cauza pentru ca nu are erectie cu tine. Cum spuneam "eul" sau simte ca tu "nu esti acolo" si se comporta ca atare.
Sa nu interpretezi gresit spusele mele, pana la urma, dorinta ta de a face sex, este factorul hotarator. Dupa parerea mea ai o singura sansa sa reiei in conditii normale aceasta relatie.
Mergi la: psiholog, la sexolog, fa-ti analize complete, ia-ti cu strictete medicamentele (pe baza de hormoni care iti vor fi recomandate) in ordinea asta!
Ai sa constati ulterior acestor demersuri, ca el se va excita fara sa vrea, numai privindu-te, fara ca tu sa faci ceva.
Spiritul sau este peste tot si comunica fara ca tu sa stii, cu al tau.
Dialog: El (spiritul): ce zici ma, vrea fata asta sa se f.a cu mine? Tu (spiritul): nu vrea ma, nu are chef, si nu are sange in instalatie, isi satisface nevoile cu tutun, cu onanie, cu ganduri obstructionale, asa cum au educat-o parintii si probabil anturajul...eu (spiritul) ii respect dorintele cu loialitate, fara sa gandesc eu pentru ea si fac totul asa cum imi cere!
El: aaa, bine, atunci nici noi nu vrem ceva impotriva vointei ei.
Succes!