anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum am trecut in clasa a 8-a si avem o colega noua care se tot uita la mine cand ma uit eu la ea se intoarce cu capul in alta parte, si pauza la fel, se tot uita la mine si nu stiu cum sa o abordez (nu am vorbit cu ea deloc pana acum). Prima zi nu ma interesa de ea dar acum ma gandesc intruna la ea. Vreau un raspuns cat mai concret

Răspuns Câştigător
| Comatose a răspuns:

Incearca sa o bagi in seama asa mai in gluma mai in serios si eu am avut un coleg nou care a venit anul trecut(si eu am trecut a 8) si el incerca sa ma bage in seama cere si u id la cativa colegi din jurul ei si apoi il ceri si u ca sa nu zica ca u de fapt vr doar id ei...iti zic eu ca asa este la inceput simtit o atractie dar apoi, am trecut si eu. daca vr mai multe sfaturi da-mi mesaj cu id tau si vb acolo...pup pa

| laptelaperfuzii01 a răspuns (pentru Comatose):

Nu pot sati trimit mesaj pentru ca sunt junior

4 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Te uiti si tu la ea, cand ai ocazia, dar sa nu pari vreun obsedat.Si intra si tu in vorba cu ea, ca doar n-o fi bai laughing
Va fi bine, daca vei fi tu.Baftawinking

| danyk7 a răspuns:

Aceasi problema sila mine doar ca ea imi zimbeste...du-te si discuta cu ea.cum te numesti.citi ani ai.de la ce liceu vii?/ atunci ea iti va atrage atentie

| ralucaxx a răspuns:

Sall am is intra 7 si vreau si eu id tau plss:*:X