anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum aproape 2 săptămâni am fost la iubitul meu acasă și ne-am jucat sa zic așa…el și-a frecat penisul de zona mea intimă dar cu prezervativ și doar pentru câteva minute fără să îl introducă pentru ca sunt virgina și nu am vrut și aveam chilotii pe mine doar i-a dat el puțin într-o parte dar nu de tot.
Faza nasoala este ca îmi întârzie menstruația, trebuia sa îmi vina pe 24 și încă nu a venit …țin sa menționez ca nu mi-a venit niciodată regulat și ca simt senzația de a urina și ma ustura in zona intimă și ma gândeam ca am răcit acolo jos pentru ca m-am băgat în Dunăre și era apa rece și fac mereu dușuri cu apă rece de 2 ori pe zi pentru ca nu suport apa calda pe caldura asta.
Întrebarea mea este, e posibil sa nu fie exclusă o sarcina din moment ce eu nu am făcut sex cu el și a avut prezervativ și a avut loc doar pentru nici 5 minute? Nu s-a terminat sau ceva

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Ceea ce au spus antevorbitorii mei despre sarcina, mai putin partea cu infectia de la frig.
In mod cert, nu ar avea cum sa se formeze o sarcina in conditiile descrise de tine.
Insa...infectia urinara este o...infectie.Asta inseamna ca exista o bacterie, un fung, orice agent patogen.Frigul sau apa rece nu ar avea cum sa iti transmita o bacterie doar din cauza ca au temperaturi mai scazute.Bacteria ai luat-o din alte medii sau motive, inclusiv din apa din Dunare, dar nu pentru ca ar fi fost rece, ci pentru ca are un continut ridicat de bacterii.
Ar trebui sa tratezi infectia.

Cat despre ciclul menstrual, daca nu este regulat, nu ai cum sa deduci data la care va incepe urmatorul deoarece incepe cand este programat hormonal sa inceapa (ciclul neregulat inseamna ca ai dereglari hormonale) si nici tu, nici altcineva pe lumea asta nu ar putea sa calculeze cand va incepe urmatorul.Nu stiu cum ai dedus data de 24 avand in vedere ca nu ai cum sa prezici o data in cazul ciclurilor neregulate.

Numai bine!

| Cristina5728 a răspuns (pentru Floridori):

Știam eu că este din cauza Dunării…mulțumesc frumos pentru răspuns

| Floridori a răspuns (pentru Cristina5728):

Ar putea fi deoarece este un mediu propice bacteriilor.Asta nu inseamna ca nu poate fi din alte cauze.Important este sa tratezi.Nu este nimic iesit din comun, stai linistita.
Multa sanatate!

| Cristina5728 a răspuns (pentru Floridori):

Da așa este, mulțumesc!

7 răspunsuri:
| Anonim5695 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai gravida pentru ca nici macar nu te a penetrat, plus ca avea prezervativ. Avand in vedere ca ai pus aceasta intrebare, te sfatuiesc din suflet sa nu iti incepi viata sexuala pentru ca nu esti destul de pregatita si informata. In legatura cu usturimea, se poate sa fi facut o infectie urinara de la frig

| Cristina5728 a răspuns (pentru Anonim5695):

Posibil să fie de la frig, o să fac niște cercetări.Mulțumesc de răspuns!

| Andreea213334 a răspuns:

Este imposibil să fii rămas însărcinată în cazul in care nu ati făcut sex cu penetrare si nu s-a terminat, sansele sunt de 0%

| Cristina5728 a răspuns (pentru Andreea213334):

M-am mai liniștit sinceră sa fiu acum, voiam să fac un test de sarcină ca să fiu sigură