Faza este ca asa suntem noi baietii, nu toti, destui. Adica vrem o fata sa fie singura si unica noastra (adica sa nu mai aibe pe altii in afara de noi dar noi sa avem cate vrem) stim ca nu se poate asa, e doar in mintea noastra. Asa am fost si eu candva, nu mai aveam tangente cu fata dar ma deranja cand imi spunea de altii (tot vorbeam ca eram amici) si serios ca nu simteam nimic pentru ea, adica cand eram impreuna parca nici nu exista pentru mine eram paraleli, dar cand eram separati sau imi zicea de altii, imediat saream ca ars . Nu baga de seama treaba asta, tu ramai la baiatu asta de care iti place acum, trecutul e mai bine lasat unde ii este locul, in trecut.
Si mie imi place numele tau ))
Dar nici sentimentul de La revedere nu e mai prejos!
In relatia mea cu el nu distanta a fost o problema chiar..ne iubeam mai mult si cred ca sti si tu sentimentul acela de revedere, e incomparabil
De unde esti asa sigura pe el ca nu a avut pe nimeni? e normal sa fie gelos, ca nu te mai are, e greu cu distanta, stiu pentru ca am trait si inca traiesc astfel de momente, cand nu stiu nimic de ea si nu pot sa vb cand vreau cu ea si ma stresez aiurea, deci nu va condamn, iar daca nu aveti un viitor nu va mai chinuiti degeaba! sunt altii destui pentru voi
Asa suntem baieti, ne dam seara dupa ce le pierdem, asa siatuaie am avut si eu, totul va trece, el va trece peste, tu ramai cu acel baiat, si sa-ti dau exemplu de la mine, asa eram si eu dupa ce ne-am despartit eu si prietena mea, parca eram obsedat de ea, dar dupa un timp daca numai tineti legatura totul o sa treaca, cel putin la mine e totul ok, cunostui alte fete uiti de fosta, succes