| Gicas1 a întrebat:

Acum, ca m-am lamurit cu filmoza cum ii zic lu' mama ca nu se decaloteaza? Adica imi e si frica si rusine in acelasi timp. Va rog sa fiti seriosi si sa-mi dati cateva sfaturi.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu ar trebui sa simti vreo senzatie de jena sau rusine fiindca si fimoza este o afectiune (0 boala) ca oricare alta, care afecteaza ochii, plamanii, inima, rinichii s-au ficatul. Parintilor poti sa le explici ca pur si simplu simti un anumit disconfort neplacut in momentul in care faci baie si incerci sa sa-ti speli/igienizezi in mod corect ''cocoselul''. Sanatate!

| Gicas1 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc, am reusit intr-un fel sau altul. Mult succes.

| TudorFox a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Si de ce le afecteaza?

4 răspunsuri:
| Gicas1 explică:

Daca puteti sa-mi dai un dialog intre mine si mama daca s-ar putea si sa fie serios.

| Gicas1 explică:

Am reusit sa rezolv si sa le spun pur si simplu cand ii vedeti calmi, la masa sau cand nu se cearta parinti ii puteti spune mamei sau tatalui eu i-am spus mamei, pur si simplu trebuie sa prindeti putin tupeu chiar daca din prima nu aveti curaj si sa nu le spuneti direct, adica mai vorbiti despre scoala, etc si apoi spuneti problema. Acum am observat ca nu ar trebuie sa-ti fie teama ca ei vor doar sa te ajute.