| hsr a întrebat:

Acum cateva luni am cunoscut o fata. Ea e cu 2 ani si ceva mai mare ca mine.Am inceput sa vorbim si...am inceput sa o plac. Ea si-a dat seama si a zis ca nu o deranjeaza.Ba chiar a inceput sa flirteze.Am devenit prieteni foarte buni.Acum doua zilemi-a marturisit ca simte ceva pentru mine.As vrea sa-i fac un cadou[atat de Craciun cat si de ziua ei care vine in curandbig grin]. Niste idei?

Răspuns Câştigător
| SperanteSpulberate a răspuns:

Un lantisor, de argint sau aur, cercei, inel de prietenie, o rama in care este poza voastra impreuna, parfum langa o ciocolata si un buchet de trandafiri, sau intreab-o ce ar vrea de craciun si vezi tu daca iti permiti ii iei, sau ce ii place mai mult.Sa ai parte de iubire!
Bafta si Craciun Fericit!

2 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu strică puţină imaginaţie/Dar fetele care sunt cu puţin mai mari preferă cadourile sentimentale/Ţi-o spun din proprie experienţă/So, pune-ţi mintea la contribuţie şi crează ceva cât mai drăguţ, mai plăcut/Şi ea cu siguranţă te va aprecia/Nu-ţi pierde timpul căutând lucruri sofisticate/Apreciaz-o pentru frumuseţea şi nobleţea ei sufletească...

| alexeanca a răspuns:

Depinde ce fel de persoana e.Cadourile mele preferate sunt cartile si trandafirii.Insa ii poti face cadou un parfum si ceva, o cutie de ciocolata fina etc.