anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni am cunoscut un baiat prin intermediul unei cunostinte comune.Am observat ca de atunci ma saluta si imi zambeste.Mai recent mi-a cerut id`ul de mess si m`a intrebat mai multe despre mine. Vorbim in fiecare zii de atunci.Ieri l`am vazut pe drum dar pe cealalta parte a drumului. Cand m`a observat a mi-a facut cu mana si a trecut starada. Vorbea foarte frumos, era atent la mine si radea la orice gluma pe care o ziceam.De atunci tot timpul e in preajma mea.Ma place? pentru ca si mie imi place de el! help plzz

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, din fericire pentru tine, te place cu siguranta.happyStai cat mai mult prin preajma lui, fa-te placuta, fi naturala ca sa il atragi cat mai mult si asteapta putin sa faca el primul pas, dar daca nu il va face, atunci actioneaza tu, nu sta pe ganduri, iesi la plimbare cu el, povesteste cu el, da-i semne evidente ca il placi, sigur vei avea de castigat, succes.

| Crisu_8081 a răspuns:

Te place...Invita-l la o plimbare, la un suc, ceva.happy Probabil nu vrea sa fie prea insistent sau nu este prea sigur ca il placi.Incearca si tu sa te apropii de el, nu numai el de tine.Bafta!:*

| dianka_4861 a răspuns:

Se pare ca te place ...eu zic sa faci u primul pas...nr de tel apoi un suc si apoi cine stie...succes

| DoomNEzeu a răspuns:

Poi du-te la el si invita-l la un suc.sau la o plimbare...si...fa u pasul important. daca el e mai timid

| trisha a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el sincer spune-i ceea ce simti si daca iti impartaseste sentimentele veti fi impreuna

| crisS a răspuns:

Normal ca te place altfel de ce ar vrea sa stea in preajma ta sau sa iti zambeasca? te place zambeste-i si tu comportate si tu la fel de frumos si poate va face el primul pas daca tu eziti sa faci lucrul asta in schimb daca nu ai niciun fel de emotie du-te la el si spune-i ca el placi happy

Bafta! happy

| Fuxy a răspuns:

Eu cred ca te place. Ar trebui sa ii propui sa vina cu tine undeva sau cand va intalniti propune-i pe loc daca are putin timp sa se plimbe cu tine si mai discutati. Daca veti sta impreuna va fi mai sigur pe el. Cred ca daca atunci cand te vede vorbeste cu tine si vine la tine e super si daca veti sta de vorba mai mult isi va face curaj si iti va spune ca te place.