anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum câteva luni, am fost contactată pe WhatsApp de un individ, prezentandu-se a fi "un admirator secret". I-a fost dat nr meu de telefon de către o cunoștință, fara permisiunea mea.
Din prima, individul nu mi-a făcut impresie plăcută prin abordarea de toată jena + alte chestii.
I-am zis că nu mă interesează și l-am blocat.
Ei bine, aseară, undeva in jurul orei 23:00, mă trezesc sunata pe WhatsApp de același individ, cu alt nr. L-am blocat și pe acel nr.

Specimenele de genul chiar nu înțeleg că NU ești interesata de ei?!
Din moment ce le spui direct că nu vrei sa ai de a face cu ei și îi blochezi, la ce mai încearcă?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am patit si eu faze de astea.

Genul asta de indivizi is ultimii disperati! ( si se explica din moment ce au abordari de 2 bani! )...

Cum sa inteleaga - daca nu le functioneaza corect sau deloc neurotransmitatorul? happy

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te gândești ce interes au. Dacă mobilul, motivul e puternic, se vor comporta paradoxal și vor încerca în continuare.

| mihai69 a răspuns:

Ghici!

| dullcat a răspuns:

O fi doar trolli.Un barbat normal la cap intelege un refuz.Plus, suntem in 2023, nu in 2006 cand cineva ii dadea numarul tau altcuiva.laughing

| Emma30555 a răspuns:

Nu știu dar părerea mea este ca au probleme psihologice sau e vorba de prostie. Unii bărbați au impresia ca dacă insista se poate schimba ceva dar ei obțin opusul

| simplaexistenta a răspuns:

Nu au ce face

| Celdrept a răspuns:

Se cred macho man