anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni am fost cu un tip(superb care stia cum sa se comporte cu o fata, sigur pe el dar care e curvar, nu baga sentimente in reltii si vrea doar sa se culce c fetele si dupa le lasa).mrg eu stiam asta si am fost cu el doar pentru ca ma simteam super bine cu el (mai ales cand ne sarutam asta faceam in majoritatea timpuluilaughing))si cand m-a intrebat daca vr sa ma culc cu el m-am despartit de el(am stat vreo 3 saptamana impreuna).la 2 saptamana dupa am dat peste un tip care era foarte dulce adica imi trimitea niste mesaje superbe si mereu se interesa de minee si era foarte scump(mrg nu era el asa frum ca primul dar mergea), dar era f.nesigur pe el si nu-mi placea sa ma sarut cu el adica nu punea mama pe mine nu facea nimicalaughing))si nu stiu adica nu se comapara cu primul si acum primul a inceput sa ma caute din nou si am inceput sa iesim..mrg el tot trage de mine sa ma culc cu el dar nu o voi face, dar imi place sa-mi petrec timpu cu el.ce ar trebui sa fac cu al2lea adica nhush niciodata nu mi-au placut baieti timizi care nu stiu ce sa faca cu fetele..siel e unpic cam fraier...a si app e un tip de a 6a care ma place si nu stiu cum sa-i zic canu vreau ca mi-e mila de el k mi-a scris o poezie in care zicea k nu se va da batut si deasteasi pe deasupra face si o fata de catelus demori cand o vezi?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Băi,m-am pișat pe mine de râs citind romanul ăstalaughing)))))
Ce să-ți fac dacă ai fost proastă și nu te-ai culcat cu ăla când ai avut ocazia.Caută să vă împăcați și cu ăsta care ești acu, culcă-te cu el.Trăiește-ți viața fato, așa procedeaza o femeie adevarată.