Stii cum e... daca nu pui lemne pe foc, focul se stinge. Daca voi credeti ca puteti sa mentineti relatia asta apropiata intre voi si sa continuati sa va iubiti, de ce nu? Poate fii o relatie serioasa, dar distanta crede-ma ca distruge tot ce poate sa fie frumos... Intrebarea e: cat de multa incredere ai in el? Crezi ca pana o sa va revedeti o sa fie la fel?
P.S.: Din cate am inteles, el ar fi mai mare decat tine, iar "El a zis ca ma va astepta cat voi vrea eu" inseamna ca i-ai spus : "No sex till i want!", fiind baiat, gandeste-te si la nevoile lui(in special cele carnale)
Mult noroc si iubiti-va mult
Buna,pai aici este cam greu deoarece.practic poti risca sa crezi ca chiar are sentimente pentru tine si te va astepta.dar in acelasi timp poti sa te gandesti ca nu te va astepta si va gasi una mai usoara cum ai zis tu.complica.eu zic ca poate te va astepta o vreme dar dupa isi va gasi pe altcineva.in general relatiile la distanta nu tin mult.succes!
Nu stiu dp parerea mea cred ca nu te poate astepta prea mult tymp iti day seama ca intr un tymp o sa-i placa alta fata si nu o sa mai fie cu u... deci eu nu cred in iubire din asta la distanta funda?:X