| anonim_8893 a întrebat:

Acum cateva luni m-am culcat cu prietenul meu, deci m-am dezvirginat, problema mea este ca nu prea ne vedem des si facem sex odata pe saptaman sa zic, dar eu nu simt nici o placere numai durere mereu si dupa nimic, nu simt nimic sa imi placa.
Pentru ca o facem atat de rar ar putea fi asta motivul problemei mele?
deci am nevoie de mai multe sfaturi. ce trebuie sa fac sa nu mai fiu timida.sa simt mare placere.si daca vrea prietenul meu oral credeti ca ar trebui? vreau mai multe detaliile despre sex.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate esti prea mica si nu esti pregatita fizic si psihic si aceasta durere este modul in care organismul iti atrage atentia. Poate nu te relaxezi suficient si nu te lubrefiezi. E bine sa incerci cu un lubrefiant pe baza de apa, sa vezi daca e mai bine.
Ginecologul tau ce zice? Ar fi bine sa-i faci o vizita suplimentara pentru a discuta aceasta problema.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dar atunci, inainte de a te culca prima oara, tu stiai ceva, ai citit vreo carte, sau te-ai uitat pe net macar cu ce se mananca sexul?! Sau te-ai aruncat (lasat.) asa. asteptand marea Placere?!
Spune-i sa te mangaie si sarute mult mai mult, si sa intre in tine abia cand ii ceri tu, cand te simti destul de lubrifiata si dornica sa-l primesti in tine! Incearca sa bei si un pahar de vin rosu, cu 20 de minute inainte! - te va ajuta sa fi mai relaxata! si dezinhibata!
Si mare atentie la igiena si protectie! sa nu faceti sub nici o forma fara prezervativ!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nici nu ştiu cu ce să încep. Dacă prietenul tău vrea oral, iar tu nu vrei să îi faci nu îi faci. Când vei vrea să îi faci asta, poţi să o faci. Într-o oarecare măsură nu cred că ar trebui să îi faci de acum sex oral, mai ales că el se pare că nu îşi face "datoria" de a te satisface.
Motivul pentru care tu nu te simţi bine în timpul actului sexual nu este frecvenţa, ci calitatea actului sexual. Dacă el nu e tandru, nu te sărută, nu te excită în aşa fel încât să te lubrifiezi bine şi doar apoi să te penetreze şi nu brusc, ci finuţ şi să fie atent la cum te simţi şi să te aducă la orgasm e normal să nu îţi placă. Există o artă de a face dragoste, dar nu toată lumea o ştie sau aplică. Voi probabil sunteţi la început şi nu ştiţi prea multe despre asta. Dacă vrei să ajungi să te simţi bine în timpul unui act sexual trebuie să îţi cunoşti corpul, să ştii unde îţi place să fii atinsă şi cum şi să îi spui prietenului tău cum să se poarte cu tine. Mai bine puneţi accent pe calitate şi nu pe cantitate. Faceţi petting, mângâiaţi-vă, exploraţi-vă corpurile - fără a ajunge neapărat la penetrare. Asta ar fi trebuit să faceţi înainte de a începe, dar e bine şi acum. Mai bine mai târziu decât niciodată. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| emma_6707 a răspuns:

Amh... s-ar putea sa nu simti placere poate pentru ca nu tii la el? sau nu esti destul de excitata?
de timiditate se scapa greu dar trebuie sa depasesti faza, adica impune-te si tu
cat despre sexul oral daca esti tu 100% sigura ca dupa nu o sa se duca sa bata toba la "tovaraseii" lui ca probabil stii si tu cate se aud despre fetele care fac asta. In concluzie, nu face ceea ce nu vrei. daca nu vrei sa-i faci sex oral, nu-i face. daca nu vrei sa faci sex cu el no face. mai asteapta pana o sa te simti tu pregatita big hug

| dana1986 a răspuns:

Nu neaparat ca o faci o data pe saptamana te doare, probabil nu esti foarte excitata, esti uscata si e normal sa doara foloseste un lubrifiant, poate ca lipseste si preludiu care e foarte important. Iar in privinta oralului asa ceva faci doar cand ai incredere deplina in partener, crezi ca el ar fi dispus sa-ti faca acelasi lucru.

| xoxo_6268 a răspuns:

In primul rand citeste niste fantezii sau gandeste-te la unele lucruri pe care ti-ar placea sa le faci cu prietenul tau. Fii mai degajata, gandeste-te ca sexul este ceva frumos si bucura-te de el impreuna cu persoana iubita. Ai putea incerca niste lubrifianti sau un preludiu mai lung care sa contina un masaj eventual (mie imi place). Nu cred ca faptul ca nu prea va vedeti este problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca tie frica sau poate ca baiatul nu stie meserie, in legatura cu sexul oral doar daca vrei tu sa ii oferi mai multa placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de tine... Oralul este lucrul pe care si-l doresc toti baieti.Nu vei gasit un baiat care sa nu ii placa"oralul" faci cum vrei e alegerea tawinking