Pf.pai.nu pot sa zic ca stiu ke simti.pentru ca nu stiu.Ia'o incet. Spune'i ca nu simti nimic pentru ea [daca asa e cu adevarat] si roag'o sa ramaneti doar prietene cum erati inainte.Inearca sa te convingi ca ea simte cu adevarat ceva pentru tine. Poate ca si ea are o "toana" asa cum ai avut si tu. Poate nu e ceva serios, poate o sa treaca in curand.Mai asteapta putin si vezi ce se intampla.Acum nu stiu, incearca sa-ti dai si tu seama de ceea ce simti.BTW.sincer, nu prea stiu ce sa-ti zic, pentru ca sunt baiat si habar n-am cum se simte o fata intr-o situatie d'asta.Am avut si eu un prieten, cam gay, si facuse un fel de simpatie pentru mine, da faza e ca la mine sentimentul nu a fost, nu este si nu va fi reciproc Acum ramane la alegerea ta ce vrei sa faci mai departe. Poti sa o accepti pe ea ca mai mut decat prietena si sa-ti strici [poate] prietenia, sau poti sa o convingi sa ramaneti asa cum era si poate va fi un happy end. Sper ca te'am ajutat.See Ya
Ramai pe plan relatie la nevoie cu amica ta daca esti derutata poate vezi un viitor mai bun fiind lezbi specimene gasesti si zoofile, singuratici, etc nu te ingrijora ca eu nu te critic.
Nu stiu, mai gaseste-ti si alte prietene nu iti petrece chiar tot timpul cu ea.
RRSecularHumanist întreabă: