anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni, m-am intalnit cu un tip (neinsurat). Ne cunoasteam de mai de mult dar nu ne plimbasem amandoi. M-a luat cu masina de la scara, am mers intr-un loc mai izolat din Bucuresti, eram in masina lui, mi-am dat sutienul jos si l-am lasat sa-mi sarute sanii. Apoi am mers la el acasa, mi-am dat sutienul jos iar, s-a suit peste mine, ne-am sarutat, mi-a sarutat iar sanii dar cand sa ajungem la sex, l-am tras pe sfoara si n-am facut-o. I-am bagat cateva pretexte si a renuntat. E un pacat ce am facut dpdv religios si moral daca tipul nu era insurat?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Lasa religia astea sunt basme,nu ai gresit cu nimic, pur simplu a fost atractie fizica =dorinta sexuala,ai actionat impulsiv, numai cauta ca alti sa te valideze, lumea mereu te va critica orice ai face, e viata ta, treaba, si eu am fost cu una matura egal ce spune lumea

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Din punct de vedere stric religios - da, este un păcat.

Răspuns utilizator avertizat
| Lyndsey a răspuns:

Buna! Observ ca inca ai o constiinta care vorbeste. Pot sa spun ca ai fost ispitita serios, dar ceea ce te ridica oarecum e faptul ca ai putut sa te controlezi si sa renunti. Probabil iti dai si tu seama ca nu prea tine de persoane religioase asta, dar nu te descuraja. Impune-ti sa fii la fel de puternica si cand se mai ivesc astfel de situatii. Incearca sa eviti orice depaseste sarutul. Creaza-ti principii. Spune-ti dinainte sa iesi la intalnire ca nu va fi mai mult decat sarut. Ramai un om curat in ochii lui Dumnezeu si El te va rasplati cu un baiat pe placul tau. Caci tu vezi... e plin de oameni fara valori. Roaga-te pentru unul care sa le aiba!