| SunshineSunrise a întrebat:

Acum câteva ore am facut dragoste, si-a ejaculat o picătură în mine și picătură aia a curs pe jos când m-am ridicat în picioare. Sunt șanse sa raman? Menționez ca peste 1 saptamana trebuie sa îmi vina ciclul. Iar ultima oara mi-a venit ciclul pe 3 septembrie si mie mereu îmi venea pe 20 la sfarsitul lunii. Va rog spuneti-mi fără bătaie de joc ca sa știu dacă cumpăr mâine sau nu pastila

11 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Ti s-a mai răspuns.

| Gabipn2017 a răspuns:

Odată ce a lăsat o picătură e clar ca sansa de a ramane e destul de mare.O picatura are foarte mulți spermatozoizi si e necesar doar unul pentru un bebe...

| mihai69 a răspuns:

Repet: peste 75 % șanse de sarcină!

| sweetangels a răspuns:

Greu de ghicit! Picatura aia poate evolua...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti obsedată si panicată de intrebarea asta cu sarcina, din moment ce faci sex asuma ti responsabilitatea unei sarcini numai cauta sa te indopi cu medicamente care i ti vor face mai mult rau decat bine. Daca nu esti pregatită sa faci un copil atunci abtine te de la sex altă solutie nu există, decat sa i ei nonstop anticonceptionale care sa te protejeze de sarcină.Ce varsta ai? Cel mai bine intreabă ti medicul ginecolog, el te cunoaste nu noi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Anticonceptionalele sunt unica solutie si prezervativul ca sa nu rămîi însărcinată, ca daca esti in perioada fertilă si o picatură de spermă este suficientă pentru a dezvolta o sarcină. Acum depinde el cit de mult a ejaculat in tine, tu zici o picătură dar asa a fost oare?

| kandaraki a răspuns:

Nu lua pastile, mai bine bea un sirop si pune-ti un dop la pasarica, cum ti-au mai zis si altii, abtine-te de la sex daca te sperii dupa fiecare act sexual ca ai putea ramane insarcinata.

| sofisis a răspuns:

Da, exista risc. Mai ales pentru ca din ce spui tu ciclul tau n-are nici o noima, deci nu poti calcula nimic...

| LoveSleep a răspuns:

A ejaculat o picătură în tine și picătura aia a curs pe jos =]] A dracu picătură ambițioasă, cum a ieșit ea de la -12cm și a ajuns pe jos în stare intactă.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este risc de sarcina.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai esti in perioada fertila, deci nu mai sunt sanse sa ramai insarcinata.