Nu te supara dar la varsta ta nu prea e bine sa fi indragostit...ai toata viata la dispozitie.la fel ca in citatul meu preferat:toate la timpul lor.acum invata linistit bucurate de copilarie, cum am mai zis ai toata viata la dispozitie
Buna, pai daca nu te place, gandeste-te ca mai sunt fete, doar nu e ea singura, nu are nimic daca esti mai grasut; cine te place, te accepta asa cum esti tu. DAca ei ii place de acel baiat nu ai ce sa ii faci, decat sa ii respecti dorinta.
Nu trebuie sa te simti aiurea, esti tinerel, ai toata viata inainte si abia incepand de acum incepi un drum in viata si vei afla multe lucrui noi pe parcurs, vei avea parte de mai multe iubiri si dezamagiri; important e sa inveti bine acum, sa ai diferite preocupari, nu neaparat fete.Va veni si momentul potrivit, cand vei intalni fata potrivita.
Totusi poti sa incerci sa vb.cu ea, sun-o ca daca cumva e mama ei la telefon poti sa ii spui ca e o greseala sau ca esti un coleg si vrei sa vb cu ea, nu cred ca ar zice nimic rau.
Apoi vb.cu ea si fa-ti curaj sa ii spui ca o placi, mai incearca o data, poate vei avea noroc!
La 10 ani e foarte periculos.Risti sa fii subiect amuzant pentru discutie cu prietenele ei.Nu conteaza ca estin gras sau slab, ca esti frumos sau urat, conteaza foarte mult ce suflet ai. Timiditatea nu va duce nicaieri, nu mai bine ii lasi tu un biletel si-i zici ca e foarte draguta? Sau adica vrei sa te complici, un buchetel de flori face minuni la varsta asta.Eu la 10 ani daca primeam o floare, incepeam sa cred ca tipul ma place, si fara sa vrea, il placeam si eu.
Succes!
Nu e vorba ca el arata mai bin, "rivalul tau", dar pur si simplu daca nu te place nu e pentru tine.
Pai, frumos ar fi sa ii dai o floare, sau ceva simbolic, sa vb frumos cu ea sa ii spui ca ii sta bine bluza complimente mai subtile
Baaaaiii prietene la 10 ani tie-ti arde de fete? Scuza-ma ca sunt asa de direct dar la 10 ani nu prea ai ce face.mai asteapta macar inca 2-3 ani...ca atunci o sa-ti dai seama singur ce e de facut (si eu la varsta ta eram la fel :timid, ps:acum am 14 ani )