| 4Life a întrebat:

Acum cateva saptamani am fost la bunica si acolo era un baiat care sta la bloc habar n-am nici acum cati ani are dar pare de 13-14 cam asa.Infine,el ma invitat la el la bloc ca sa ne uitam la un film vazand ca sunt mai baietoasa.Si de la 6 pana pe la 12 am fost treji si am vorbit despre mai multe lucruri cum ar fi bmx, sk8, pc games etc. si la 12 a pus filmul acela ritualul.Si el a spus sa ne punem in pat ca se vede mai bine, ne-am asezat in pat si el a adormit din greseeala cu mana pe mine.Si nu am vrut sa il trezesc(adracu si eu) dar nu de aia chiar nu am vrut sa il trezesc ca mi-a placut cum dormea. Dimineata m-am sculat dupa el pe la 8 si ceva si l-am vazut cum se uita la mine(dar nu stiam ca el e treaz am vrut sa il trezesc si atunci am vazut ca se uita la mine). Si de l-am intrebat aseara inainte de-a intra in bloc unde sunt ai lui si aspus ca maicasa e cu o treaba plecata si taicasu nu stiu unde.La 8 am plecat de la el.Am ajuns la bunicamea si m-a intrebat unde am fost i-am spus ca la "biker acasa si ca ne-am uitat la un filmrolling on the floor". Si dupa o zi a venit la bunicamea si a intrebat-o unde sunt si ea a zis ca in camera si ca poate sa intre. A intrat si a zis ca mai incolo pe la 8-9 daca vrea sa iesim cu niste prieteni de-ai lui, si eu am zis ca da.Am mers si prietenii lui erau 2 baieti unul blond cu ochi albastrii inchisi si cu muschi. Iar altul brunet.Si el planuise ceva cu ei am impresia ca dupa 30 de minute amandoi trebuiau sa plece de graba si el a zis ca unde si ei au spus ca acasa sa se uite la ceva pe copul aluia blond.Si a spus ca putem merge si noi iar eu am spus ca trebuie sa merg acasa sa o ajut pe bunica la ceva si ei au zis sa vin totusi.Si m-am dus totusi si ne-am uitat la la acel film. Faza e ca dupa aia am mai si vorbit deale lor si ale mele.Si s-au indragostit de mine cei 2 iar...cand a mers bikeru la baie cei 2 de graba mi-au cerut idu-l.Si au spus ca o sa il adauge.
L-au adaugat si il-au dat si lu biker idu.Am vorbit cu toti 3 si brunetu mi-a spus ca el are aproape 15 ani, bikeru are 14 si blondu 13 ca face si el 14 in 22 iulie parca si mi-a mai spus ca aluia blond ii place de mine, si l-am intrebat daca ma place si el si a spus ca sunt prietenoasa si nu vorbesc lucruri scaboase.Deci pana la urma nu e genu meu dar se pare ca sunt cam indragostita de toti 3, ce sa fac?(ca nu prea vreau)

3 răspunsuri:
| andrada a răspuns:

Buna!
Eu zic sa-i lasi in pace pe toti 3. Nu ii cunosti pe nici unu (la baiatu de 13 ani nici n-ai stiut cati ani are si deja ai dormit langa el). Poate ca arata bine pe dinafara dar in afara de varsta nu sti nimic despre nici unu'. E interesant povestea ta (chiar mi-a placut s-o citesc) dar eu daca as fi in locul tau le-as spune ceva gen ''sunteti f draguti, dar mie imi place de alt baiat (sau poti sa le spui ca nu sunt genul tau)''. Si mie mi-a placut mai demult de un baiat care la prima vedere parea ok dar apoi cum cineva a glumit cu el a inceput sa injure si asa, deci l-am lasat balta pentru ca mai avea putin si ma injura si pe mine.
Asta e parerea mea, mai bine te indragostesti de cineva mai apropiat happy
Bafta!

| eduardinoedy a răspuns:

Nu te lasa dusa de val

| nIMic_3176 a răspuns:

Orgie!