| 354 a întrebat:

Acum cateva saptamani m-am impacat cu iubitul meu, ne-am inteles bine pana cand el s-a suparat ca a zis colega mea unui baiat ca el este iubitul meu. L-am sunat am incercat sa las de la mine si din vorba in vorba l-am intrebat daca stie de cat timp suntem impreuna iar el mi-a zisa ca nu suntem si nic nu am fost iar eu i-am zis pai si atunci cand te-ai intalnit cu mine timp de trei saptamani, si mi-a zis ca nu isi aminteste sa se fi intalnit cu mine, poate intamplator, vreau sa va mai spun ca am stat impreuna 3 ani dupa care s-a despartit de mine tot asa fara motiv ca si acum, vreau sa va mai spun un lucru el este pe orange iar eu pe conex si am vazut ca nu prea ma suna pe motiv ca nu ar avea minute, si eu m-am gandit sa ii cer unei colege un telefon ca sa imi pot lua si eu orange ca si el sa putem vorbi, am crezut ca el se va bucura dar surpriza a zis ca se preface ca nu aude ceea ce i-am zis si ca nu il intereseaza. Intrebarea mea este cu ce am gresit eu fata de el, ca nu imi pot da seama?

Răspuns Câştigător
| D1ana a răspuns:

Pff...tu il iubesti nu?!
faci cea mai mare greseala din viata ta daca ii arati ca il iubestiiwinking
cand zice ca nu`si aduce aminte de tine fii indiferenta si spune-i in fataa... ce bine ca nu sti nimic de mine ca nici eu nu stiam nimic de tine thinking asa ca adio. oricum am alt prieten. daca ii zici chestia asta o sa-l ofticee laughing ppoate ca nu o sa-ti arate ca e ofticat da` crede`ma asa sunt baietii.dac ceva a fost al lor (mai ales dac e vb de fete) pai vor a ramana mereu al lor si sa ramanem devotate lor oh go on
un dingur sfat iti dau : UITA`LL SI FII INDIFERENTAwinking laughing :XX
MULT SUCCESS :X
fundita?

0 răspunsuri: