1) Chiar daca nu a ejaculat, tot exista sanse sa ramai gravida.
2) Femeia simte cand barbatul ejaculeaza, asa ca daca tu nu ai simtit, probabil asa si este.
Lichidul ala e sperma.altceva nu poate fi. ia pastila sau fa spalaturi vaginale!
succes!
Si tu il crezi? nai de unde sa stii da a facut asta e posibil so fi facut si nu ti-a zis sa nu te superi
Nu te speria... e un lichid excitator.cand te exciti puternic apare acel lichid.Nu e nimic rau...
Hmmm, pai sa vedem. Ar putea fi banalele secretii vaginale, lichid preseminal sau...hmmm sperma. Ideea e ca daca nu ai incredere in iubitul te duci fuguta la farmacie si iei un test de sarcina.Nu e scump (10-15RON) si vezi cum sta treaba. Oricat de multa incredere ai si oricat de mult il iubesti pe prietenul tau, tu trebuie sa controlezi situatia si sa folosesti protectie. Crede-ma, nu vrei belele
Bafta!
Draga mea, eu cred ca te-a pacalit. Nu sta pe ganduri, test de sarcina. Iar pe viitor ai grija cu cine o faci si cum!
Succes!
Ati facut cu prezervativ? Ceea ce curgea se poate sa fie de la tine, in cazul in care te simti bine vaginul se umezeste si mai tare. Dar spune-mi te rog ca sunteti constienti ce faceti si va protejati.
Pacat este sa o faci fara sa fi casatorita, dar si mai mare pacat este daca ajungi sa faci si avort dupa asta.
Domnul sa fie cu voi.
Apropo, acel "ceva" este darul cel mai de pret pe care ti-L da Dumnezeu, daca de tine nu stii sa ai grija, invata sa ai totusi grija de acel "ceva". Nu-L desconsidera pe Dumnezeu.
Dar dc e asa greu sa folositi un prezervativ ca nu inteleg? sau vreti sa stati mereu cu frica si de aia o faceti fara.Sincer daca te-ar iubi cu adevarat nu ar risca atat de mult pentru o simpla placere. Sper ca nu e nimic rau.multa bafta si nu mai face fara prezervativ e ffff periculos.
Raspunsuri ai destule. dar eu te intreb Ai facut o cum spui tu prima data? daca nu atunci in celelalte dati nu a curs? nimic? sau poate acum te a deflorat nu? hai fuga la farmcie ca sa nu pui de un bebe.
E lichidul preejaculator si poti ramane insarcinata si de la el...
fa-ti un test de sarcina si pe viitor protejeaza-te!
Nai de unde sa stii crezi ca el mai stie sau poate vr sa iasa basma curata cum se zice mai bine ia pastila daca nu e prea tz sau du-te la un ginecolog
Uite...nu se poate sa nu stii, ca doar esti fata, ca atunci cand e foarte excitata pasarica ta se "umezeste". Si cu cat esti mai excitata cu atat e mai uda, la unele fete chiar iesind cu totu p afara lichidu ala. Nu e nimic anormal, e ok, inseamna ca iti placea ceea ce se intampla, si e bine ca te lubrifiezi natural, ca sa nu mai zic ca baiat cat e de placut sa simti asta si ce bine decurge actul. Deci stai linistita, ca e doar secretia ta vaginala, care e poate in cantit ceva mai mare. Daca ejacula, presupun ca trebuia sa simti mai brusc ceva cald inauntru si se oprea si el din "treaba"
Nu-ti fa probeleme mai...era vreo secretie de-a ta cu siguranta.In plus daca ejacula in tine simteai si te simteai bine!
E ceva normal.
Bafta.
Era probabil lichidul tau lubrefiant. Atata timp cat v-ati facut amandoi analizele si nu aveti nici o boala, nu ai de ce sa te temi, nu ti se poate intampla nimic rau. Ma rog, o sarcina, dar presupun ca va doriti copii, de vreme ce faceti sex neprotejat, asa ca nu poti zice ca o sarcina ar fi ceva rau.
anonime, personale, orice ar fi si oricine ma poate ajuta, pe aceste siteuri se dau sfaturi nu vreau critice pentru ca eu nu stiu. intrebarea mea este urmatoarea: acum o saptamana prietena mea a venit la mine si ne-am dezbracat stiti si voi ce se intampla, am vrut sa facem sex, dar ne era la amandoi frica problema este ca eu am introdus capul penisului da nu cred ca a intrat mai mult de un sfert, ei i-a curs sange, eu nu m-am dezvirginat, inainte sa ii curga ei sange am simtit un pic ca am fost excitat ca si cum iti faci laba si simti ca iti vine, cand am simtit "excitarea" am scos penisul afara, dar nu am ejaculat pentru ca m-am oprit, in acest moment azi, fata respectiva e 1 zi de menstruatie adica acum o inceput luna asta, si o zis ca o doare burta, ca s-o simtit rau si o plecat de la scoala acasa si acum se mai simte un pic asa, e normal pentru ca este menstruatia dar ma intrebam aveam cum sa o las gravida? din cate am citit nu prea este posibil adica eu nu mi-am dat drumu,
anonime, personale, orice ar fi si oricine ma poate ajuta, pe aceste siteuri se dau sfaturi nu vreau critice pentru ca eu nu stiu. intrebarea mea este urmatoarea: acum o saptamana prietena mea a venit la mine si ne-am dezbracat stiti si voi ce se intampla, am vrut sa facem sex, dar ne era la amandoi frica problema este ca eu am introdus capul penisului da nu cred ca a intrat mai mult de un sfert, ei i-a curs sange, eu nu m-am dezvirginat, inainte sa ii curga ei sange am simtit un pic ca am fost excitat ca si cum iti faci laba si simti ca iti vine, cand am simtit "excitarea" am scos penisul afara, dar nu am ejaculat pentru ca m-am oprit, in acest moment azi, fata respectiva e 1 zi de menstruatie adica acum o inceput luna asta, si o zis ca o doare burta, ca s-o simtit rau si o plecat de la scoala acasa si acum se mai simte un pic asa, e normal pentru ca este menstruatia dar ma intrebam aveam cum sa o las gravida? din cate am citit nu prea este posibil adica eu nu mi-am dat drumu
Acel lichid este o secretie hormonala care este eliberata fie de baieti cat si de fete, este o secretie a organului care iese automat in momentul cand esti/este excitat/a pentru a ajuta organul sa alunece. Atentie deoarece aceasta secretie la baieti contine 1% spermatozoizi, si DA, se poate, chiar daca in cazuri foarte rare sa fie posibil sa se ramana gravida.
Ammizzu întreabă: