| Adela50 a întrebat:

Acum cateva zile, a revenit in viata mea un baiat la care am tinu mult si el la mine, pana cand el s-a mutat in alt oras.Acum am vorbit cu el pe mess, iar el nu stie cine sunt, nici nu cred ca ma mai tine minte.Am tinut foarte mult la el, aproximativ 3 ani. O prietena de-a mea mi-a zis ca chiar daca nu ne-am mai vazut de mult, fiind prima mea dragoste inca mai tin la el.Acum nu stiu ce sa fac cand vorbesc cu el pe mess.Cum sa-i zic sa ne cunoaste, chestii. Oare chiar mai tin la el?

3 răspunsuri:
| moniquec a răspuns:

Spune'i cine estihappy si daca nu'si aduce aminte reaminteste'i tuhappy prima dragoste nu se uita niciodata asa a fost si in cazul meuhappy am stat cu el 2 ani si dupa ne'am despartit si nu am mai vorbit vreo 3 ani si acum dupa 3 ani suntem iar impreunabig grin.

| Luori a răspuns:

Continua sa vb cu el pe mess si asa afli daca mai simti vreo ceva pentru el.
Prima dragoste nu se uitawinking. Nu il minti, spune-i din prima cine esti; ca sa nu aiba ce sa iti reproseze.

Dar daca vb cu el, fie ca si doar simpli amici, de dragul trecutului, afli ce este in sufletul tau legat de el. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i cine esti si asa iti vei da seama daca mai simti ceva pentru el, sau daca el mai e interesat de tine sau nu.