| coffeeinmyeyes a întrebat:

Acum câteva zile am făcut o scenă în stradă, mi-am făcut iubita curvă şi altele. iar deabia după aceea mi-am dat seama ce am putut zice şi cui. Am acţionat pe moment, fără să gândesc, totul la nervi şi regret cum de am putut fi aşa un idiot şi un nesimţit.
Prietena refuză orice i-aş zice sau oferi, spune că nu mai vrea, ca dacă nu făceam aşa totul era roz. Este teribil să ştii că ai stricat o relaţie şi atâtea momente frumoase doar pentru că ai fost un tâmpit care vorbeşte fără el. I-am cerut scuze de mii de ori, i-am oferit un trandafir, toate prietenele o sfătuiesc să se împace, mama ei la fel, dar o cred şi pe ea. e absolut oribil să auzi asta tocmai de la persoana pe care o iubeşti, nu acceptă sub nicio formă. Ce pot face, zice. absolut orice ca să îi arăt că regret, că o iubesc şi că nu se va mai repeta pe viitor, o iubesc prea mult. nu pot fără ea, îmi regret momentul ăla secundă de secundă. Vă rog, ajutaţi-mă, nu vreau s-o pierd din cauza nervilor şi idioţeniei mele.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti iei sedinte la psihiatru pentru nervii tai

| Făraş a răspuns:

Dar depinde si din ce cauza ai facut-o acum poate daca ea nu se simte vinovata cu nimic si chiar nu a facut nimic, normal ca nu vrea straight face crede ca o sa mai faci...

| coffeeinmyeyes explică:

Mi-a spus că are pe altcineva, de abia după toată faza asta mi-a spus că nu a vorbit serios. Iar eu când am auzit ce mi-a zis atunci. că pierd tot ce am, persoana care o iubesc pentru altul am turbat. nu m-am gândit la consecinţe. Asta şi vreau să-i arăt. că a fost doar o întâmplare puţin zis nefericită şi că nu se va mai repeta sub nicio formă, niciodată! şi că am făcut-o pentru "gluma" ei.

| DeeaMarry a răspuns:

Daca ai facut asta o data, sigur o sa mai faci. Tot "la nervi", cum zici tu, dar sunt sigura ca o sa se repete.
Eu, ca fata, nu te-as mai accepta ca iubit nici in ruptul capului. Daca sa zicem ca printr-o minune te-as accepta, cu siguranta nu as uita.
Te sfatuiesc sa renunti la ea.

| neutrino a răspuns:

Acum mai ai si pretentii. E chiar asa proasta sa se intoarca?

| mona a răspuns:

Se pare ca ti-a pus nervii la incercare si tu ai cedat...pe viitor incearca sa te controlezi, cine stie ce mai scoti pe gura data viitoare, spun asta pentru ca sunt sigura ca prietena ta te va ierta intr-un final

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza daca se impaca sau nu cu tine? Asta e temperamentul tau si mereu vei fi la fel. Daca nu te lasa balta acum, te va lasa in alta zi in care te vei enerva in aceleasi circumstante.tongue Oricum nu ai fost deloc rafinat cu ea, in ciuda faptului ca ea a incercat sa fie sincera cu tine.

| SiviOana a răspuns:

Esti complicat, incearca sa ii explici tot si de ce ai zis asa ceva despre ea.