| IoanaCristina26 a întrebat:

Acum cateva zile am fost impreuna cu prietenul meu si ne-am "jucat"...in sensul ca ne atingeam unul de altul fiind dezbracati.Au fost momente in care a intrat in mine dar foarte putin, circa 1 cm, problema e ca nu eram protejati.Care sunt sansele sa fiu insarcinata, daca el nu a ejaculat in mine, iar eu ma aflam in a 6a zi dupa ciclu.Am mai incercat acum doua saptamani sa o facem pentru prima oara, el folosea prezervativ, dar nu am putut pentru ca m-a durut foarte tare.Va rog mult chiar am nevoie de niste pareri.Va multumesc!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam 10% risc de sarcina. Ziua a sasea dupa menstruatie inseamna undeva intre ziua 9 si ziua 13, adica perioada cu fertilitate medie si mare.

| GdX a răspuns:

Tu cati ani de esti asa de...
i
n
c
u
l
t
a
?

| anka a răspuns:

Inainte sa te temi de sarcina poate citesti aici: http://anka-flame.iblogger.org/? tag=igiena-intima

| Drums a răspuns:

Buna!
nu ai cum sa fi insarcinata.
nu a avut loc o penetrare calumea.nu a ejaculat deci nu ai cum sa ramai.stai fara grij.

cat sa fi tu impacata cu tine insati fa un test de sarcina peste 1 saptamana.

oricum nu esti dar sa fi u sigura.

te pup dulce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Click aici http://www.gbx.ro/member_page.php?id=4243

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sanse mici sa fi insarcinata, dar totusi existawinkingdatorita lichidului preejaculator, care contine spermatozoizi Jucati-va cu prezervativ, e ft riscant. Dar nu uitati si de boli, nu ocolesc pe nimeni...:*:*

| IoanaCristina26 explică:

Au trecut 12 zile de atunci.ieri mi-am facut doua teste de sarcina si ambele au iesit negative. dar eu tot am impresia ca am simptome de sarcina. daca am simptomele astea nu ar trebui sa iasa testul pozitiv?

| summerlove_4222 a răspuns:

Stai linistita, nu esti insarcinata, iti spun din proprie experienta happy. Si mie mi s-a intamplat sa o fac cu prietenul meu fara prezervativ, nu a ejaculat in mine si din cauza asta nu am patit nimic. Dar data viitoare, folositi metode de contraceptie! Safe sex is better!