Imi aduc aminte cu drag si eu de acest joc nevinovat Tin minte prima mea iubire Eram eu cu alt baiat si cu fata respectiva. Si orice iesea eu ma sarutam cu ea .
Probabil a fost doar o joaca nevinovata, vroia si el sa experimenteze. Cu siguranta i-ai parut simpatica dar la fel i s-a parut si colega. Deocamdata el incearca sa guste placerile amorului. Nu ca nu s-ar implica intr-o relatie dar deocamdata cred ca prefera sa dea cate un pupic ici si colo. Deocamdata iubirea pentru el este un joc de copii.
Buna, stii mi-ai adus aminte de tinerete , deci aici e posibila doar 2 variante. Deci 1: a vrut sa petreaca petrecerea cu tine, ca posibil sa-i fi placut, dar ma rog ti-a acceptat dorinta, si te-a lasat in pace; 2: a vrut doar sa se foloseasca de tine, sa te traga in pat cit mai repede, si nu i s-a primit, evident ca a inceput sa paralizeze alta jertfa , insa eu cred ca doar a dorit sa profite de tine. Ai grija in asa situatii, fii atenta, pa pa
Eu zic sa il refuzi cu incapatanare, pana il pierzi definitiv. Apoi vino cu o intrebare "cum pot cuceri un baiat" si se vor gasi cel putin 10 persoane care iti vor spune "eu cred ca trebuie sa incerci sa il cuceresti".
Euzic sa nu te grabesti cu deciziile: mai intai mai ''urmareste-l'' putin, vezi cum e el cu adevarat si dupa aceea vei sti singura ce sa faci
succes
O experientza frumoasa, eu zic sa te comportzi frumos in caz ca el vine la tine daca nu mai face el nimic, las'o asa
AndrewTate7789 întreabă: