Pe fondul unor insuficiente informatii din domeniu, si corelat cu o posibila lipsa de igiena a lui, esti foarte stresata, si, nu-i exclus sa ai o infectie vaginala! Adu-ti aminte! V-ati spalat pe maini, imediat ce ati intrat in casa?! >> inainte de a va juca?! Precis NU! Altadata, sa tii minte asta! Cum intri/intrati in casa, imediat spalat bine/bine pe maini! >> sapunit bine, si spalat minim 20 de secunde, ca sa aiba eficienta antibacteriana! Du-te la medicul ginecolog, si fa o lama, sa vezi daca ai vreo infectie, si sa respecti strict tratamentul si spalatul pe maini, mai ales in contextul actual! Nu e de gluma cu asa ceva!
Nu s-a intamplat nimic atunci, mai degraba ai o anexita sau niste chisturi de ovar, iar aparitia simptomelor e doar o coincidenta cu acel joc erotic. E cazul sa te duci la ginecolog, fiind virgina, nu te va consulta ca pe femei ci iti va face o ecografie si niste analize.
Poate ai o infectie urinara...sau poate a fost el murdar pe maini si de aici iese iar o infectie care trebuie tratata...sau poate e totul in mintea ta si esti speriata de ce s-a intamplat... e autosugestie...si eu am mancat cateva corcoduse si dupa o saptamana mi-a spus cineva ca erau stropite si de cand am auzit aia a inceput sa ma doara burta si alea alea ...sunt chestii pe care noi le facem...incearca sa nu te mai gandesti la asta...sau ti'am zis poate fi o infectie care trebuie tratata
Anonim519 întreabă: