Fiind fata. ma gandesc ca daca tipa chiar a tinut sau tine la prietenul ei si daca acesta se va intoarce din Germania ea nu va vrea sa fie cu tine (decat daca te place mai mult ca pe celelalt), dar daca prietenul ei nu se va mai intoarce de acolo. e poibil ca ea sa vina la tine daca isi da seama ca relatia cu celalalt este imposibila.(eu una asta as face) pentru tine in situatia asta nu prea stiu ce sa zic. doar incearca sa nu fi distant fata de ea. fii aproape pentru ca eu cred ca are nevoie de asta. sincer sper sa iti iasa ca vad ca ti la ea si rar gasesti un baiat asa (sper sa mearga adica eu de asta as avea nevoie in situatia ei )
Pentru ea ai fost doar o aventura...nu te iubeste...trebuie sa o uiti asta ar fi cel mai bine.
Foarte interesanta povestea!
Spune-i ca daca cu adevarat te place sa aleaga.
Daca prietenul ei a plecat in gernania atunci sa incerce sa-l uite si sa petreaca zile la fel de frumoase cu tine!
Pai eu am 16 ani, ea ii mai mica ca mine cu un an si prietenul ei nu mai vine, a plecat definitiv
Va voi da panglica asa cum am promis dupa ce vad mai multe raspunsuri si consider care ii mai bun. qwerty termina cu prostiile astea tu esti penibil!
Pai eXcCeSs spune-i ca tuh chiar o iubesti din inima si ea tea ranit cu secretul asta! daca si ea te iubeste din inima atunci te alege pe tine.eu cred ca si prietenul iei din Germania are pe cineva si cred ca relatia ei cu baiatul din Germania nu-i va merge! sper ca te-am ajutat! eu nuh am avut asa experienta dar mas candi in locul tau ce as face si daca is mai mica putin decat tine! sper sa te aleaga pe tine! bafta!
Fara suparare da aia ii o proasta! Ii proasta ca s-a jucat cu sentimentele unui om.
Te cunosc si imi dau seama prin ce treci... Oricum lasa ca toate trec O sa intalnesti o fata mult mai draguta si care nu o sa isi bata joc de sentimentele tale:*
P.S. Stiu ca nu ar avea rost sa mai pun comentariul deoarece ai dat funda, dar nu asta ma intereseaza, ci sa te ajut