Ai gresit site-ul prietene. Mergi pe fantazii.com ca acolo e locul intrebarilor de genul asta.
@"DoarImpreuna", prietene eu inteleg ca tu ai 14 ani si nici in visele tale n-ai visa asa ceva, dar pastreaza pentru tine comentariile.frustratule.
Se spune ca sunt vise si ca nu pot fi atinse sunt primele ce le vezi cu becurile aprinse~~
Nu.Doamne cum sa faci asa ceva? Sa-ti inseli prietenul cu 1 baiat e una, dar cu 4? Wtf?
Intr-o relatie daca iti inseli partenerul (fie ca afla sau nu) inseamna ca nu il iubesti indeajuns si aia nu se mai poate numi relatie.
S-a intamplat ce s-a intamplat si nu a aflat nimeni de aventura asta pana nu a postat-o cineva pe un site de unde o poate citi oricine.
Da, as face asa ceva. Doamne asta e o intrebare de nota 10, asa postare buna n-am mai citit pana acum, sunt de acord cu aventuri de o noapte tinute secret, sunt bucuriile vietii, doamne ce mi-a placut postarea ta
Nu m-aş înjosi în halul ăsta.Sunt fată, dar totuşi am şi eu demnitatea mea.
Baftă.
...nu si-a batut nimeni joc de ea, asta si-a dorit asta a primit in rest daca a zis NU, NU a fost, care demnitate ca nu si-a calcat demnitatea in picioare, asta e gandire cam de parinti traiti in vremea comunismului inoculata copiilor, scuza-ma ca-ti zic
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: