anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile am vazut un film. Viata actorului se asemana cu a mea. De atunci ma "macina" niste intrebari. Povestea e asa

Anul asta am avut multe prietene, dar pentru nici o persoana cu care am fost nu am simtit sentimentul ala de "iubire". Doar atractia aia fizica (Cred ca stiti ce spun). De ce nu m-ai simt sentimentul de iubire? Oare cand o sa ma indragostesc din nou?

11 răspunsuri:
| cryssu2008 a răspuns:

Poi dragostea cu cat o cauti, cu atat nu o gasesti. Ea vine pe nepusa masa, si... pana atunci profita de atractia fizica big grin O sa vina, stai linistitwinking

| Azµre a răspuns:

Păi tu cu gura ta într-o întrebare spui că ești clasa a 9 a.
TuRneR01 intreaba:
Salut am intrat in clasa a 9-a si de cand am vazut o fata din clasa ( la inceput mi-a placut de ea) crying... din cate am vazut vorbeste cu mine ok...e de treaba..in fiecare ora ma uit la ea ce sa fac cum sa aflu daca ma place fara sa pun pe cienva sa intrebe si fara sa-i spun?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu ai simtit pentru nici una, atunci cum sa mai simti DIN NOU? Nici nu stii cum este.
Cum sa te indragostesti DIN NOU daca tu nu ai iubit niciodata? Tu de fapt abia astepti sa-ti mai pice cate una, nu sa iubesti tu pe vreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate esti gheu. Da o sansa si baietilor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca iubirea nu are varsta bine.dar nici la 13 ani dar ma rog...
pur si ismplu poate vreo fosta din trecut e tot in gandul tau fara sa-ti dai bine seama atunci cand iti place de o fata trebuie sa-ti dai seama inainte de a fii cu ea trebuie sa ai sentimentul ala cand o vezi cand te gandesti la ea noaptea sau cand iti vine... daca astea nu ti se intampla ia si tu o pauza

| blueheart a răspuns:

Hei! Poate ai iubit candva prea mult si iubirea aceea te rascoleste inca. Poate nicio fata nu s-a mai ridicat la nivelul ei de atunci. Poate tu nu mai vrei sa simti iubire. Sunt multi de poate.Raspunsul ti-l poti da doar tu.Tu stii ce este in sufletul tau, ce simti.
Lasa-ti inima deschisa si poate vei simti din nou iubirea.
Succes! happy

| Azµre a răspuns (pentru blueheart):

Are 15-16 ani pentru Dumnezeu... nici nu a învâțat ce e aia iubire... pur și simplu omul a văzut un film și s-a regăsit în el, îi va trece, e perioada asta de 15-16-17-18 ani până se va trezi la realitate.

| blueheart a răspuns (pentru Azµre):

Nu am stiut varsta.Atunci are timp destul sa simta si sa inteleaga ce este iubirea. happy

| Azµre a răspuns (pentru blueheart):

Nu te judec... stai liniștită...

| TuRneR01 a răspuns (pentru Azµre):

winkingde unde sti cati ani am eu? Sa sti ca nu am 16 suntt mai marewinking

| laurake78 a răspuns:

Dragostea nu o cauti.te gaseste ea stai linistit si sa vezi cand te-o pocni.