| mihai2000 a întrebat:

Acum cateva zile am vb cu o fata pe mess din orasul meu m-a intrebat daca am prietena ca ar vrea sa-si faca prieten, i-am dat poze cu mine si m-a refuzat intr-un mod urat sad. Nu stiu ce sa fac nu e prima oara cand patesc asa si ma simt prost. vreau sa uit mai repede dar nu potsad Nu sunt eu frumos dar nici chiar asa de urat nu cred sad

5 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Haha, ea e cea cu probleme nu iti face griji. Poate erai tu prins prost in poza, si eu am facut tot asa cu fata de la jdemii de km care am mintit'o ca sunt din orasul ei si m'a refuzat pe motivul: esti prea emo pentru mine

| IuliaWosster a răspuns:

Fetele cu care ai vorbit pana acum cautau un baiat sa arate bine. nu un baiat cu care pot duce o conversatie interesanta.happy
Nu te amagi nu merita.happy o sa gasesti sigur o fata care sa te placa si la infatisare dar si la caracterhappykiss

| Tom a răspuns:

I clar ce fel de fata era aia. Daca pentru tine conteaza parerea unei pitipoance de asta i rau. Daca dupa 3 poze poate sa judece un om poti sa-ti dai seama ce fel de fata era.La fata i tr un Bard Pitt care sa eu traga daca restul vad ca nu o interesa decat cum arati.Asa ca nu-ti fa probleme si stai linistit ca o sa mai intalnesti astfel de fete...
Oricum trebuia sa-i raspunzi cu aceias moneda ca nu esti barbat sa te lasi calcat in picioare de o fata.

| obiwankenobi a răspuns:

Hei si eu incerc sa-mi fac prieten! id-ul meu teodoraemilia12. Cati ani ai?:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei asta e nimeni nu e perfect platestei cu acceias moneda dara ce? Te pomeni ca ea o fi vreo zeitate.Mergi la prieteni tai si distrativa asta poate te va ajuta sa uiti sau descarcate...Asta ajuta!