Fa pipi intr-un bidon de 2 litri si aruncale pe fata sau pe cap, daca crezi ca nu o duci bine la scoala cu invatatul pregateste-te sa ai concediu cateva zile acasa de la diriga
In loc sa te razbuni, mai bine le intrebi careia dintre ele ii place de tine, pentru ca nu iti faceau farsa asta deca le erai indiferent.
Pur si simplu ar trebui sa le feliciti, pentru farsa lor reusita. Dupa cum se stie razbunarea este atributul unei anumite categorii de persoane, astfel ca prin indiferenta ti-ai demonstra inteligenta.
Cum sa te razbuni? S-ar putea sa te placa una dintre ele Si au vrut sa vada daca pot avea o relatie cu tine.
Poți face ceva ce sa le doară.De exemplu poți sa creezi un cont de Facebook apoi sa pui o poza drăguță cu un baiat, iar apoi sa o întrebi sau sa le întrebi încetul cu încetul numarul de telefon adresa si alte lucruri de exemplu codul postal. Apoi la scoala cand mai mergi, intr-o cutie sa pui ceva de genu o scrisoare: Multumesc ca mi-ai oferit toate informatiile tale.Ne întâlnim curând.Eu te cunosc, dar tu nu.O sa ma vezi cand te astepti mai putin.Iti stiu parola de la Facebook.Semnat Nume
FUNDA?
Proasta idee, in primul rand nu p sa dea date personale, in al doilea rand daca ele au facut exact aceelasi lucru o sa fie aproape imposibil de pacalit.
beausingurlamasamea întreabă: