| Mirabell a întrebat:

Acum cateva zile, cea mai buna prietena a mea s-a sarutat cu baiatul de care imi place. Apoi m-am certat cu ea si a spus ca nu-l place doar ca vrea sa fie cea mai tare tipa din clasa(el fiind cel mai tare). Si mi-a spus ca tot vina mea e, ca n-am fost destul de rapida. A doua zi a venit la mine, cu o voce de mironosita, ca s-o ajut la un test si i-am spus nu.Si de atunci nu mai vorbesc cu ea.Am facut oare bine?

Răspuns Câştigător
| Urzică a răspuns:

Ai facut foarte bine.
Acea fata nu este "prietena " ta cea mai buna. O prietena iti accepta deciziile si te ajuta sa le pui in aplicare, nu ti le fura de sub nas.doresti sa fi una dintre acele fete care au prietene cu doua fete? Si acea relatie este strict de materialism, adica nu s-a sarutat cu el pentru ca il place, s-a sarutat sa primeasca si ea un rang ca si "cea mai tare fata". Eu cred totusi ca nu exista asa ceva. Orice fiita omeneasca este nascuta ca sa fie diferit, nu ca sa se dea mare cu abilitatile lui!
Tu cu gura ta ai zis ca e "mironosita". Nu merita nici macar un pahar cu apa, pentru ce ti-a facut avand in vedere ca e una dintre "cele mai bune prietene ale tale". Mai sunt muuuuulte fete pe Pamant, dar cauta pe cineva cu suflet, care stie sa te ajute la nevoie.
Poti sa te duci la acel baiat sa-i spui ce a facut, pentru ca nu cred ca nu va intelege.
Si de ce e vina ta? e vina ta ca ai stiut sa astepti sa veti daca acel baiat merita iubit?
Las-o in pace sa-si traiasca viata de "rahat".
Stai cu fete mai bune care sa stie sa te pretuiasca.

Bafta mullta.

Funditaa?

EuSiAtat

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Parerea mea - nu te uita dupa "Brad Pitt"-ul clasei, nu cauta sa legi prietenii cu "asele" clasei, oricum astea nu vor tine, vei vedea cum la intalnirea de 10 te vei intreba cum ai putut fi prietena cu ele, sau ce ai vazut la pierde-vara ala?
Gandeste-te ca o prietenie este o reatie dublu-sens, si ca ceea ce curge intr-un sens trebuie sa curga si in celalalt. Pe asta se bazeaza o relatie stabila, fie ca este o prietenie cu alta fata, fie ca este o poveste frumoasa de dragoste.
Domane ajuta!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, normal că ai făcut bine, o prietenă dacă ştie că ţie îţi place de băiatul X nu se amestecă. Nu contează că vrea ca ea să fie tare etc. Dacă dintre prietenia ta şi faptul ca ea să fie tare a ales a doua variantă, las-o în pace. Ai procedat corect! Baftă!

| mystik a răspuns:

Daca ea a stiut ca tie i-ti place de respectivul baiat clar ca nu a procedat corect.si chiar cred ca ai facut bine refuzind sa o ajuti, nu e bine sa tii linga tine niste profitoare, daca vrea sa fie cea mai tare tipa din clasa, atunci lasa sa fie tare si la carte.parerea mea! Asa sunt femeile, pentru a tinge succesul sau pentru a obtine ceva, tb numaidecit sa ia ceva de la altcineva.Adevărul este - nu ştii niciodată de ce fac oamenii incurcat lucrurile.si stii ceva? Nu merita sa iti mai bati capul pentru asa ceva. si stii de ce? pentru ca mai devreme sau mai tz, o sa se intoarca roata. Ai sa vezi happy multa bafta si nu regreta nimic din ce ai facut!

| šρяίηģ a răspuns:

Da. Raspunsul tau a fost corect. Si totusi de ce sa o ajuti? Aceasta fata nu te merita ca prietena si e bine ca ai invatat sa ii spui o data pentru totdeauna NU! Daca pentru ea tu nu insemni mai mult decat o sursa de note bune, nu trebuie sa o mai bagi in seama. Mai ales daca era cea mai buna prietena a ta nu trebuia sa iti faca asa ceva. Cat despre baiat, nu trebuie sa fii "mai rapida" asa cum a zis ea, ci sa incerci sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Nu uita ca un zambet sau o clipire misterioasa il poate face sa se aproprie de tine. Nu ezita sa flirtezi cu el. Vei vedea ca totul va fi bine. Sper ca nu te-ai plictisit sa citesti tot ce ti-am scris. Succes si nu te lasa calcata in picioare de nimeni! Ai incredere in propriile forte! :*

| un copil:x a răspuns:

Ma intreb cum puteti unii sa numinti asemenea persoane "cea mai buna prietena"? O prietena adevarata nu cred ca face asa ceva.Cati 12 ani aveti?
Referitor la intrebare, cred ca ai facut bine, gaseste-ti o alta "cea mai buna prietena", ca fata aceasta nu merita numita asa, dar ai grija cu cine te imprietenesti.

| Mikka_1023 a răspuns:

Ai facut f bine! Am avut fix acelasi caz, si i-am spus deschis ca nu o sa vb cu ea, si asa si am fc, cei drept ea sia cerut acuze, nu stia ce sa mai faca ca so iert si peste o luna i-am acceptat scuzele! dar cred ca ceea ce a fost adica faptul ca am considerato cea mai buna prietena nu mai este asa si acum! deci...greu o sa-ti fie sa fii departe de ea, dar totusi incearca sai demonstrezi ca ai demnitate! si nu incerca sa te lasi moale, adica vb mai nepasator, si o sa vezi ca o sasi dee seama de ce a facut! Si daca poti incearca sa uiti ce ti-a facut! adica nu suferi, ea pur si simplu tia aratat ca nu-ti e prietena! si tb sa fii multumita ca ai aflat acum asta, si nu mai tirziu, cind putea sa faca altceva, si era sa-ti fie mai dureros!

sper sa te ajute sfatul meu!

Fonditzaaa?

| cristiana_4483 a răspuns:

Ai facut ffffff bine. e o curva.probabil si cu tine a fost prietene pentru ca esti tare.si tipul e un idiot daca sta cu o prefacuta ca ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai tarziu iti cerea sa-i aduci cafeaua in timp ce o facea cu el. daca il iubesti pe el, trebuie sai iubesti pe amandoi.si de ce sa-ti fure iubitul? mai bine il dai singura.Nuuu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai facut bine ...Ai facut foarte bine aceea asa zisa prietena daca stia intr-adevar ca tu il placi nu trebuia sa il sarute trebuia sa se gandeaska la consecinte asa dar trebuie sa iti alegi prieteni mai buni nu pe si poate daca si ei iar fi placut de baiat poate a mers pe expresia:In dragoste si razboi totul e permis Dar in orice caz totusi ar fi trebuit sa i spui baiatului ca il placi Acum nu stiu eu pur si simplu iti dau un simplu sfat tie si tuturor fetelor Fetelor nu va certati cu prietenele cele mai bune pentru baieti nu merta baieti sunt toti nesimtiti si nu se merita sa versi o lacrima pentru ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai facut bine ...Ai facut foarte bine aceea asa zisa prietena daca stia intradevar ca tu il placi nu trebuia sa il sarute trebuia sa se gandeaska la consecinte asa dar trebuie sa iti alegi prieteni mai buni nu pe si poate daca si ei iar fi plakut de baiat poate a mers pe expresia:In dragoste si razboi totul e permis Dar in orice caz totusi ar fi trebuit sa i spui baiatului ca il placi Acum nu stiu eu pur si simplu iti dau un simplu sfat tie si tuturor fetelor Fetelor nu va certati cu prietenele cele mai bune pentru baieti nu merta baieti sunt toti nesimtiti si nu se merita sa versi o lacrima pentru ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o prietena adevarata ci o prefacuta