anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile eu si prietenul meu am mimat actul sexual...eu fiind imbracata cu lenjerie si pantaloni iar el fiind dezbracat. Nu a ejaculat. Eram in perioada fertila. Credeti ca as putea fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

NU, categoric NU. Este cu totul imposibiul ca in astfel de conditii sa se poata forma sarcina chiar si in cazul in care ai fi fost in cea mai fertila zi a ciclului menstrual. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu.Dacă nu te-o penetrat nici o șansă

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Raspunsul corect este ca NU, nu ai putea sa fii insarcinata.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a ejaculat, nu poti sa ramai gravida.

| Sofer a răspuns:

Nu ramai însărcinată. Trebuie sa existe penetrare și ejaculare înăuntru pentru a rămâne gravidă.

| NotNamed a răspuns:

Ori e troll ori nu pot sa inteleg de unde asa mentalitate.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru NotNamed):

Sunt extrem de multe familii in care părinții nu comunica copiilor despre ce și cum... Sunt fetițe pe care mămicile nu le pregătesc nici măcar pentru ciclul menstrual. Dacă despre ala nu se discuta îți dai seama ca despre sex. Deloc. Totuși sunt într-o oarecare măsură de acord cu tine big grin. Personal, dacă nu știu ceva, întreb înainte sa fac, nu după laughing

| Paul754880338 a răspuns:

Daca aveai ciorapii in picioare, ai fost in siguranta. Fara ciorapi sau macar fular, sigur o sa fii mamica. Si de aici cred ca vine vorba "vai de mama mea..."