Te rog eu să-i explici imbecilului respectiv faptul că muscaturile nu isi au rostul in niciun context. Cat timp nu este un caine, practic nu imi explic. Pe de alta parte, exista zone ale corpului unde chiar nu este indicat sa se desfasoare una ca asta.
Cum poate el ca barbat sa te muste de sâni, vorbim despre o zona sensibilă. Avea impresia ca o sa iti placa? Duamne ferește!
Exact, imbecili. Problema o reprezintă faptul că nu poti avea așteptări de la anumite persoane. Si eu chiar nu reușesc să prind sensul, în ideea în care, el voia să o satisfacă sau să o sfășie?
Că la unii dintre ei trebuie să li se explice mot a mot precum la niște copii. Nu se face aia, nu ai voie să...
Zi-i la animalu ăla să se abțină că e piele nu cauciuc. sânii sunt o parte foarte sensibilă și da, astfel de agresivități în mod repetat pot duce la complicații. nu-i mai permite să se poarte așa cu tine.
Mergi la medicul de familie și cereți trimitere pentru o mamografie.
Sânul deși pare ceva tare, nu este. Este o masă compusă din grăsime, mușchi, țesuturi, vase de sânge, glanda mamară.
Ce a făcut el, este echivalentul strângerii degetului în ușă, doar că este mult mai grav.
Ai făcut o obstrucție interioară de mușchi, țesut, vas de sânge, cine știe ce s-a întâmplat în interiorul sânului!
Repet, mergi la doctor!
Orice zi de întârziere, poate duce la o viitoare operație!
Nu. Chestia e ca in general cancerul vine din farfurie sau de la locul in care stai.
Te-a muscat si te-ai infectat. Desi nu pare mare lucru, eu as merge la doctor, daca te ingrijoreaza.
Iar pe soricelul ala de prieten, l-as pune sa foloseasca masca, sa nu mai aiba pofte din astea.
Buna!
In opinia mea nu este cancer.
Mai lasa sa treaca putin timp si sigur sa trage, asa am pățit și eu.
Dar totusi n-ar strica sa mergi la un control daca nu-ti trece.
beausingurlamasamea întreabă: