Buna
!
Pai ti ai dat raspunsul singur,intr adevar,incearca sa te faca gelos.
Acum e alegerea ta,daca te lasi gelos sau nu,numai ca nu trebuie sa te vada asa.
Asta e cea mai buna tactica pe care trebuie s o adopti vis a vis de prietena ta.
Iar daca ea reurge la astfe d lucruri si cu prieteni tai,eu te sfatuiesc sa termini definitiv cu ea,adica,inseamna ca a ajuns mult prea departe si lucrurile astea vor continua cu siguranta si la viitoarea cearta.
Dar nu inteleg cum,prieteni tai accepta asta,ca pana la urma,nici ei nu ti sunt atat,,prieteni,,
Analizeaza situatia si vezi ce urmeaza,poate ear fii bine s o pui la incercare sa vezi cum reactioneaza, dar asa cum face nu e sanatos pentru tine.
Nu cred ca e pentru tine, numai bine!
(tinand cont ca nu mi-ai raspun imi permit sa mai fac o completare cu o vorba din batrani "daca iti iei o curva, o curva o sa ai" parerea mea e sa cauti alta, clar nu e de tine, stai linistit o sa te caute, eventual bea ceva prinde-te de pantaloni si spune-i cat de mult o iubesti (dumnezei, cruci, etc) )
Face acest lucru deoarece ea vrea ca tu sa reactionezi. Daca doresti sa mai fi cu ea cel mai bine este sa stai de vorba cu ea si sa ii exlici ca daca incearca sa te faca gelos cu prietenii tai nu face altceva decat sa te indeparteze
Vrea sa te faca sa te simti prost .sa vorbesti senin cu ea ca si cum nu te`ar intersa .sau daca vrei poti sa ii raspunzi cu aceeasi moneda.
Pai ea incearca sa te faca ''gelos''... Poate ca sa vada ca, chiar daca va`ti certat tu tot tii la ea.Dar daca nu te inter.Arata`i ca nu`ti pasa.si ca din tot ce face ea nu are nici un rost.:*
Daca te face gelos cu prietenii tai inseaman ca e o nesimtita si nu te merita trateaz-o cu indiferenta si intra in discutii cu alte fete eventual fa-ti alta prietena, iar daca ti la ea si o iubesti spune-i pur si simplu
Salut! In primul rand sunt importante motivele pentru care v-ati certat si bineinteles varsta voastra. Exista doua interpretari in atitudinea ei:fie incearca sa te faca gelos pentru ca spera ca astfel tu o sa iti seama ca trebuie sa va impacati, ceva de genul ca iti pare rau pentru ce ai pierdut si sa vrei s-o recuperezi, iar o a doua posibilitate ar fi ca ea nu s-a implicat foarte mult in relatia voastra si vrea sa iti arate ca nu sufera dupa cearta.Tu stii cel mai bine ce a fost intre voi si de ce v-ati certat si doar tu poti sa decizi daca merita sa va impacati sau nu.Este dureroasa atitudinea ei daca tu intr-adevar ai pus suflet, dar daca o tratezi cu indiferenta va cadea in propria ei capcana, isi va da seama ca atitudinea ei te lasa rece.Incearca sa porti o discutie deschisa cu ea, jocurile acestea copilaresti sunt inutile.Succes! O zi placuta!
Incearca sa iti arate ca poate si fara tine. Ai putea sa faci si tu la fel ca sa vezi cum se simte ea.
Dacă o iubeşti, las-o să vadă asta; d...fă ceva să îi arăţi;-?
nu ştiu ce să zic.
după se va întoarce la tine