Cred ca cel mai indicat este sa nu te stresezi...
cat despre a ramane insarcinata e cam greu... daca nu a ejaculat in tine.
Buna. Nuu,nu mai esti virgina.
Si,nu,nu te ingrijora, menstruatia iti va veni, dar cel mai bine fa si un test de sarcina. Bafta
Este posibil sa fi gravida.Din punct de vedere fizic esti virgina pentru ca nu cred ca ti-a fost perforat himenul dar practic daca a introdus penisul nu mai esti chiar virgina pentru ca virgina inseamna nestiutoare.Chiar daca nu il introducea in tine era de ajuns ca sperma sa ajunga pe labii pentru ca spermatozoizii sa poata ajunge la ovul.Cred ca cel mai bine ai face un test.Este si posibilitatea sa iti intarzie ciclul dar nu prea cred...
Odata ce spermatozoizi au contact cu aerul mor, si nu am simtit nimic, ceva prin care sa inteleg ca sperma a ajuns si in zona vaginului, poate sa fie doar ingrijorarea mea? Am uitat sa precizez, menstruatia nu imi vine regulat. Aaa si doctorul de familie mi-a zis ca inca sunt virgina himenul nu mi-a fost perforat. mi-as dori sa imi raspuna cineva care stie cu adevarat :] Multumesc
Treaba e putin naspa, pentru ca inainte de ejaculare, barbatul secreta lichid seminal, care contine si el un numar mic de spermatozoizi, perfect capabili de a fertiliza un ovul. Tehnic, daca nu ti-a rupt himenul, esti inca virgina, practic insa, odata ce te-a penetrat, chiar si numai putin, ti-ai pierdut virginitatea. Am trecut si eu prin aceeasi chestie si asta ne-a explicat ginecologul la care am fost amandoi. Ar trebui sa fii mai atenta. Cauta pe google si vezi ce mai zice si pe acolo. Si, sfatul meu personal, mai usor cu sexul, asa apar sarcini nedorite si alte complicatii, vorbesc de BTS-uri care, mare parte din ele, se transmit cu tot cu prezervativ, e de ajuns contactul la nivelul pielii in zonele genitale.
Mai mult m'ati speriat, si nu sunt insarcinata, menstruatia mi-a venit, multumesc "aigre" ca ai fost singurul/a care nu ma speriat :*
Ia si tu un test de sarcina si vezi rezultatul.Dar sigur nu ai patit nimic ca ramai insarcinata doar cand curge o chesstie alba de la el din penis si tu trebuie sa il bei.Cat despre virgina cred ca esti. Uita-te si tu pe redtube si sa vezi ca aia trebuie sa faca sex juma de ora ca sa ramana aia insarcinata.
Bafta si fundita te rog?