anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile, prietena mea l-a intrebat pe tipu pe care il plac daca iese afara cu noi ( pusa de mine) si nu a mai iesit ...Nu stiu cum sa fac sa ies cu el afarasad pentru ca il plac foarte mult si mi-e dor de el nu l-am vazut de ceva timp.( mereu gaseste scuze sa nu iasa... poate din cauza mea sau altceva)
Cum as putea sa il fac sa iasa afara?

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

De ce nu vorbesti tu cu el? Asa o sa isi dea seama ca il placi.Si poate va vrea si el sa vorbeasca cu tine. Nu ai de unde sa stii pana nu incerci.

| Edwward a răspuns:

Pai,ca baiat, as prefera ca fata care ma place, si care o plac(probabil) sa ma cheme afara, nu prietena ei, pentru ca nu am nici un interes sa ies cu prietena fetei care o plac.

| MaliciousDeath a răspuns:

Poate trece si el printr-o perioada mai nasoala si pur si simplu n-are chef.
Spune-i ce ai de spus(nu prin intermediul altcuiva), iar daca nu...mai da-i o pauza.

| iLoveEpicxD a răspuns:

Pai prietena mea i-a zis ca sa iesim toti afara ( eu ea el si un prieten de-al lui) iar el m-a placut mai de mult dar l-am cam refuzat iar acum il plac enorm de mult si il vreau inapoi dar nu prea mai iese nu stiu de ce...

| grab a răspuns:

Fii cateaua lui si asa o fie nevoit sa te scoata la plimbare dimineata sa te pisi in iarba din fata blocului.

Sau, foloseste sinceritatea si spune-i ca te simti bine in preajma lui si vrei sa poti face si tu acelasi lucru pentru el.