Nu stiu cum este relatia voastra ca sa iti pot spune cine ce greseste.
Doar dupa impresii iti spun, si nu este neaparat sa fie asa cum zic: esti un pic insensibil la problemele ei, este ok ca o fata sa vorbeasca cu o persoana - si as zice eu ca este mai bine sa fie o persoana de sex opus - din afara despre problemele ei (la fel este si in cazul baietilor), de obicei nu este ok ca a 3-a persoana sa zica ceva sau sa judece ceea ce se intamplain acea relatie.
Daca tu o iubesti, esti atent la nevoile ei? Si intr-o relatie este nevoie de comunicare, de intelegere si incredere.
Tu nu esti corect in nimic. Oameni buni va zic eu cum sta treaba.El ma inseala de 6 luni si vorbeste cu o gramada de fete. apoi se plange ca vai cat sufera el si de fapt iese cu presupusa cu care ma inseala afara apoi iese cu altele.El e un mincinos si un fals.Pe mine nu m-a iubit niciodata doar si-a batut joc.Imi inchide tel. in nas refuza sa vb. cu mine si face pe indiferentu si mai iese si cu aia afara! Asta nu e normal.Nu ce zice el aici numai minciuni si baliverne ca eu nu am pus pe nimeni sa injure pe nimeni.Si cand era cu mine ca vai ca e obosit ca el iese de pe mess la 12 si acum iese super tarziu de pe mess si culmea ies amn2 in acelasi timp si nu mai credeti prostiile care le spune omu asta ca nu iubeste pe nimeni Pa!
George0197 întreabă: