| UuuLaaLaa a întrebat:

"Acum cateva zile stateam cu prietenii mei si am cunoscut un baiat mai mic ca mine cu doi ani. el era beat si m’a sarutat.acum ma gandesc intru’na la el si cu ajutoru lui am reusit sa il uit pe fostul prieten.cred ca tin la el dar nu stiu ce sa fac pentru ca era prima oara cand ne vazusem si mai era si beatdar erau mai multe fete si pe mine m’a sarutat.si mai e si mic. Ce sa fac? " Este o intrebare din partea unei prietene tongue. Nu eu sunt in ipostaza de mai sus:d. Dam fundabatting eyelashes:*

6 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Ar trebui sa puneti toti la sfarsit varsta vostra. Fiindca nu-i pot spune la una de 9, 10 ani cum sa foloseasca anticonceptionalele cand nici nu stie sa citeasca daramite sa mai scrie.winking

| mdany a răspuns:

De ce nu spui ca tu esti in problema nu mai da vina pe altii.Pai acum depinde si cati ai ai.Nu ai mentionat ca sa ne dam seama cum sta treaba.Si daca e mai mic ca tine...nu prea ar avea minte,fetelor le trebuie baieti mai mari ca ele, egalandu-le la mentalitate, daca intelegi ce spun.Si daca te-a sarutat din betie fi sigura ca nu stia ce face, aia nu este iubire.

| UPSsss a răspuns:

Continua sa fi draguta cu el si poate ve-ti reusi sa fiti impreuna

| ReiVaN a răspuns:

Cati ani are prietenabatting eyelashes?

| Babs a răspuns:

Ce dragut, combinativasmug

| Flowwz a răspuns:

Nu e dragut deloc. E chiar "scarbos". Ganditi-va ca vine un pusti beat la tine si te saruta, ce e asa "romantic"? Eu ti-as sugera sa il uiti.