Sunt de acord cu tine! Nu mai sunt multe fete care sunt virgine la 18 ani! Sa nu te lasi influentata pentru. ca este foarte normal sa-ti incepi viata sexuala la 18-19 ani! :* Funda? :X
Tu poţi să-ţi începi viaţa sexuală când vrei tu dar să nu ai pretenţia stupidă să te aştepte cineva cu anii căci dacă o face, ori e prost, ori nu se simte atras de tine.
Ţinerea în inactivitate sexuală a bărbatului peste un an este înjositor, batjocoritor şi umilitor la adresa lui.
Nu eşti nici tu şi nicio femeie în general atât de specială încât să se umilească cineva pentru o partidă de sex.
Grijă mare cum procedezi!
Legal şi fiziologic, fetele îşi pot începe viaţa sexuală după vârsta de 16 ani aşa că asta cu aşteptatul până la 18 ani e o imensă cretinătate.
Da gandesti bine dar parerea mea cand te simti tu pregatita ca poate nici dupa majorat nu o sa fi pregatita... sper ca ti-am fost de ajutor...
Dupa parerea mea cel mai bine e sa astepti cei 18 ani. El ar trebui sa te astepte si sa inteleaga ca orice lucru are vremea lui in lumea asta si nu are dreptul sa te judece pentru faptul ca vrei sa fi precauta si vrei sa ai grija de corpul tau.
Eu am 22 de ani si sunt virgina si crede-ma ca puteam sa o fac de la 16 ani dar am considerat ca nu e bine asa. Crezi ca de mine nu s-au luat unii sa ma ia in ras ca inca sunt virgina? dar nu ma intereseaza. Aprecierile celor care ma privesc cu respect pentu faptul ca nu m-am lasat asa la oricine conteaza mai mult pentru mine decat oricare gluma rautacioasa. Doar pentru ca nu am intalnit persoana potrivita nu inseamna ca o sa ma arunc in asternuturile primului venit cu aere de mare macho, pe principiul "primul venit, primul servit". Prin faptul ca el a inceput sa rada dovedeste ca te vrea in patul lui si vrea sa te faca sa te simti prost pentru ca mai apoi sa te lasi "deflorata". Acuma nu stiu eu cat de serioasa e relatia voastra si de cat timp sunteti impreuna dar eu zic ca ar trebui sa astepti cel putin un an sa fi cu el avand in vedere si faptul ca inca nu ai 18 ani. Ai grija de tine!
Si eu am 18 ani si sunt inca virgina. Nu ma grabesc, desi in zilele noastre, naiba sa le ia de zile in momentul in care spui ca esti virgina esti catalogata drept fraiera. Pe mine nimeni nu ma crede. In fine, eu zic ca e mai bine sa astepti. Ma gandesc ca in momentul in care o voi face va fi ceva special. Sunt matura, inteleg altfel lucrurile. O fata la 15 ani cand face sex, ce stie ea? Ca'si baga ala aia in ea? Atat? Zic si eu!
Eu. am facut o data sex si am 13 ani cu una de 15 si dupa m-a durut rau rau rau penisul
anonim_4396 întreabă:
Ramoniqtzz întreabă:
George0197 întreabă: