anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cativa ani cand eram in generala imi placea foarte mult de un baiat, ne stiam din copilarie si ne jucam impreuna si na am hotarat sa fac eu primul pas spre el, am inceput sa-l invit la dans la o petrecere, i-am trimis si mesaje de sarbatori, uneori mai faceau colegii misto de mine dar eu nu-i luam in seama dar el da si nu a vrut sa fie cu mine din cauza asta (cred) si mai facea si el misto de mine si am decis sa nu-l mai bag in seama daca asta idiot e. Unele fete imi ziceau ca se tot uita la mine cand eram in pauza si intr-o zi cand am fugit sa le ajung pe prietenele mele in drum spre scoala si a inceput si el sa alerge (nu stiu de ce). Eu am prieten acum si el are de asemenea prietena. As vrea sa stiu parerea voastra despre acest lucrubig grin. Oare mai tine la mine?(ps: suntem la licee diferite).

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca tinea la tine ma gandesc ca nu ar fi bagat in seama misto-urile si nu ar fi facut nici el misto de tine, daca te iubea sau cel putin te placea sau tinea la tine cred ca facea un pas sa fie cu tine si se comporta mai frumos.Acum zici ca ai prieten, mai bine uita-l pe acel baiat ca are si el prietena si tu ai, deci nu cred ca are rost sa te gandesti la ceea ce a fost, mai bine sa raman in trecut.
Daca a tinut sau daca mai tine numai el poate sti dar ma indoiesc... daca tinea la tine nu te-ar fi cautat, sunat, intrebat de tine? Eu cred ca da. Dar daca asta nu s-a intamplat atunci las-o balta.Bafta iti urez si un Pasti fericit!

| Ela_PuRpLe a răspuns:

De ce vrei sa stii daca mai tine la tine? Conteaza? Eu nu cred ca mai conteaza daca el are prietena si tu prieten.Nu te mai gandi la el, face parte din trecut, si daca nu a vrut sa fie cu tine asta e, cu atat mai mult trebuie sa il ignori.
Respecta l pe prietenul tau daca il iubesti, nu are rost sa te mai intrebi ce si cum.

| Alina_9354 a răspuns:

Cand iubesti pe cineva sau tii la el ai grija de el ca de o piatra pretioasa nu faci mistowinking Era doar o copilareala.acum gandeste-te doar la relatia ta!