ERAI virgina, ca dupa primul contact vaginal, indiferent ca a intrat 1 cm, sau tot, virginitatea a zburat!
La un control ginecologic se poate observa si daca ai himenul rupt si daca ai boli cu tansmitere sexuala, luata in timpul relatiilor sexuale neprotejate, se mai poate observa si daca esti gravida samd.
Dupa cum vedem aici, virginitatea ta a zburat demult, de prim Mai, cand ai avut sex integral cu partnerul tau:
"în 11 Mai | FloriGn2 a întrebat:
Buna! Daca au trecut 3 zile de la ovulatie, iar partenerul si-a dat drumul in mine, pot rămâne însărcinată?"
Nu am avut sex integral, si a dat drumu pe fund si am crezut ca probabil s-a scurs in vagin, de aceea am pus intrebarea.
Tu cu manuta ta ai spus ca ai avut sex si partnerul si-a DAT DRUMUL IN TINE, deci sexul cu penetrare s-a produs integral!
"...iar partenerul si-a dat drumul in mine, pot rămâne însărcinată?"
ma rog, vad ca minti si schimbi minciuna tot timtpul. faci ce vrei fetita dar vezi ca mintind nu te ajuta cu nimic in viata, dimpotriva, iti complici viata si santatea.
Virgină nu mai ești, dar un medic nu poate decide dacă ești sau nu - poate cel mult să constate că ai himenul intact. Dar asta nu dovedește nimic.
Ginecologii nu constata virginitatea, niciodata. Mergi cu incredere la medic
Multumesc pentru sfat, totusi sunt curioasa daca se mai fac teste pentru aflarea virginității..auzisem ca s ar fi aprobat o lege care nu mai permite asa ceva
Nu poate determina nimeni clar daca ai avut sau nu contact sexual. Pana de curand, existau asa numitele certificate de virginitate, eliminate prin Ordinul 1.434/687/2023
Poti sta linistita, nu verifica nimeni virginitatea, o masura foarte buna de altfel
Daca a intrat in intregime se va vedea la consult si medicul va stii.SI nu e o rusine daca ai facut lucrul asta, e o rusine, o dezonaoare si un pacat daca baiatul nu mai sta cu tine cele intamplate. Chestiile astea se fac dupa casatorie ca sa fi sigura nu sa te fraiereasca. Parca am ajuns nebun zic eu ca baiat ce trebuia sa stie o fata. Pare rau! Dar ai grija ce faci!
George0197 întreabă: